Што физички ги воодушевува жените?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
опаааа и жените почнаа по задниците да не гледат :(
јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...
ако не му е секси, фаца не ни гледам....

јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...
ако не му е секси, фаца не ни гледам....
Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3

Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3
Ќе размислам, фала на понуда. ама дај прати слика во сандаче, треба да го видам прво како изгледа...

Сите запнавте по дланките, а дали ви е важна големинта на алатот...? :cool:

и тоа е секако важно:) ама кој го гледа тоа на прв поглед:pos:

Па не мора да го види... ќе го погали малку за да добие груба претстава за должинодебелината ;):D

Па не мора да го види... ќе го погали малку за да добие груба претстава за должинодебелината ;):D
јас не знам искрено некоја тоа да го прави првиот пат:D тука се зборува за тоа на прв поглед што забележуваме:)

Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“

Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“
Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.

Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.
А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.

А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.
Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.

Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.
Taка се почнува, и Коче прво почна сопственото газе да го истражува, па после да споредува со туѓи, во облик, во допир, мирис... па да види колку му е популарен и баран....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom