Што е протеин од сурутка

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
A kaj go ima ? I cenata za koja kolicina e ? Zatoasto do sega koristev na Ultimate Nutrition 100% whey prostar ama nekako vestacki vkus mi ima mn a vaka cist koga e moze so sto bilo poubavo da se iskombinira. Jas zemav od toj 75%-niot i go probav i so banana kakao i mleko e super :) ama ne mi e siguren zatoa. Fala mnogu na odgovor :)
Ultimate Nutrition 100% whey prostar ти е еден од најчистите веј протеини

A kaj go ima ? I cenata za koja kolicina e ? Zatoasto do sega koristev na Ultimate Nutrition 100% whey prostar ama nekako vestacki vkus mi ima mn a vaka cist koga e moze so sto bilo poubavo da se iskombinira. Jas zemav od toj 75%-niot i go probav i so banana kakao i mleko e super :) ama ne mi e siguren zatoa. Fala mnogu na odgovor :)

тој можеби ти е повкусен, пред се тоа се должи на шеќерите кои ги има претежно во овие протеинчиња да ги наречам од пониска класа. По мое мислење од досегашно искуство најдобри беа и се али се многу пари: Iso Sensation- Ultimate Nutrition, Prostar Whey isto Ultimate, Gold Whey Optimum nutrition овие 3 ти се во топ 5 и тоа по сите стандарди.
моментално гледам форсиран е овај не го имам пробано ниту пак ќе го пробам со ваква цена.
За неколку дена мене ми стига за продажба Мутант поефтино од било каде во градов и Дајматајз ХТ исто по најниска цена, а и самиот ги пијам нив.

Hydrolates are no better than concentrates.
Причината зашто е тоа така затоа што ако брзо се апсорбира,повеќето од амино киселините се оксидираат во глукуза,наместо да идат во мускулите.

Hydrolates are no better than concentrates.
Причината зашто е тоа така затоа што ако брзо се апсорбира,повеќето од амино киселините се оксидираат во глукуза,наместо да идат во мускулите.

Не се сложувам со тезава, без разлика каде ја имаш видено и кој стои позади неа. Во тој случај аминокиселините, вклучувајки и BCAA додатоци во исхраната се фрлени пари во ветер. Што не е така. Има период кога аминокиселините се користат за создавање на глукоза, но има и причина кога и зашто е тоа. Што не е врзано со брзината на нивната абсорбција од страна на организмот.

Ова е урда ја има за 100 денари кило на битпазар...нека не ве лажат.

Ако имаш пари да го подржуваш тоа супер,купувај суплементи,до тогаш пилешко,ослич,изварка,јајца.
Кога ќе имам кеш би размислил дали би зел,ако пазам на натриум нивото.

тој можеби ти е повкусен, пред се тоа се должи на шеќерите кои ги има претежно во овие протеинчиња да ги наречам од пониска класа. По мое мислење од досегашно искуство најдобри беа и се али се многу пари: Iso Sensation- Ultimate Nutrition, Prostar Whey isto Ultimate, Gold Whey Optimum nutrition овие 3 ти се во топ 5 и тоа по сите стандарди.
моментално гледам форсиран е овај не го имам пробано ниту пак ќе го пробам со ваква цена.
За неколку дена мене ми стига за продажба Мутант поефтино од било каде во градов и Дајматајз ХТ исто по најниска цена, а и самиот ги пијам нив.
Da da znam i jas gledam deka go forsiraat...ama premnogu e skap taka da nezz kolku se isplati. Inace za drugive nezz ke gi razgledam ama pretpostavuvam deka se poskapicki a ja sea so go koristam Prostar mi e veke mnogu. Inace na Dymatize go imam pieno jas whey isolate ama slicna cena e so Prostar a i sostavot im e slicen a Prostar ima poubav vkus i Dymatize pishuva deka ima genetski modificirano maslo od soja ....iako pretpostavuvam deka ima i Prostarot samo ne pishuva xD taka da ne menja mn toa.

По која цена можат да се купат протеините?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom