Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е!Смешно е, ама идиотштинава нивна буквално почнува да ме загрижува.
Дали е можно толку многу луѓе да се 100% дегенерици?
ако испратат писмо кај нас, нашите треба да одговорат соThe Skopje government is guilty of human rights violations, cultural genocide and ethnocide of Hellenic people.
Не стварно немат памет овие!!!
Како да не пресликале бе :pos2:
Јас мислам дека на крај ќе треба една захвалница да им дадеме за мотивираноста што ни ја даваат да истраеме.
Толку се глупи во нивните објаснувања да лаик да си ќе сватиш дека оваква багра може на Александар Македонски само нозете да му ги мие.

A mozebi albancite si gi racunaat za Helleni i Kiprjani, kako najnova pojdovna tocka na Grckiot Nacionalizam, i ekspansionizam???:pos2::pos2:Во Нујорк мислиш ли дека 90% од оние што ќе ја видат оваа нивна акција нема да поверуваат во таквата лага.После не ти помага ни Св.Падапија да го викнеш па да ги упрај работите,токму тука е сериозноста на проблемот.![]()

The Skopje government is guilty of human rights violations, cultural genocide and ethnocide of Hellenic people.
Не стварно немат памет овие!!!
Како да не пресликале бе :pos2:
Napad so vistinsko oruzje i argumenti, a ne so pistoli na voda:kesa:Што се чудиш....та нели нападот е најдобра одбрана.
А мислиш дека никој нема да падне на овој штос.
Сега ќе почнат малцински инспектори да идат, опремени со лупи, дурбини, двогледи, детектори....за грци да најдат.
tocno!Што се чудиш....та нели нападот е најдобра одбрана.
Сега ќе почнат малцински инспектори да идат, опремени со лупи, дурбини, двогледи, детектори....за грци да најдат.
Што се чудиш....та нели нападот е најдобра одбрана.