Што е поважно во една врска галење или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата vaga1985
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум емотивен како и сите други и јас осеќам потреба за секс, глад, жед умор.... сите емоции го чуствувам

Дефинитивно коментаров ми даде инспирација да те поздравам со песнава:

мн е геј знам, но јас сакам галење повеќе и од секс:pipi:не сум некој факер, не сум бил сексуален со толку жени, не сакам да искусувам односи ко само да се задоволам, знам да одбијам секс и со некоја секс бомба, емотивна личност сум, неопходна ми е емотивна поврзаност пред сексуалната и тоа ми е приоритет, што значи можам да преживеам без секс колку толку, не можам без чувства, допири..

мн е геј знам, но јас сакам галење повеќе и од секс:pipi:не сум некој факер, не сум бил сексуален со толку жени, не сакам да искусувам односи ко само да се задоволам, знам да одбијам секс и со некоја секс бомба, емотивна личност сум, неопходна ми е емотивна поврзаност пред сексуалната и тоа ми е приоритет, што значи можам да преживеам без секс колку толку, не можам без чувства, допири..

Живти мајка

доволно долго за да почнам да не пребирам хехе

:)

Галење како cuddling?
Јесте да, кадлинг - па све остало... па уште малку кадлинг пред спиење. Кој има несоница - сингл е! После толку кадлингување, се спие ко топ.

Ете кој не легнал ништо одамна. forever alone

Ете кој не легнал ништо одамна. forever alone
да не легнеш ништо одамна и форевр алоун се две различни ствари. форевер алоун може да е оној кој легнува секој ден „нешто“, така да нема да кажам дали сум легнал или не ама за форевер алоун не сум..а и онака уживам во осаменоста и најчесто сум се одлучувал за неа наместо врткање со некакви си..трошење време во врски кои освен тело ништо друго друго не разменуваш..не фала, не сум заинтересиран:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom