B
Borg_Drone
Гостин
Јас сум емотивен како и сите други и јас осеќам потреба за секс, глад, жед умор.... сите емоции го чуствувам
Дефинитивно коментаров ми даде инспирација да те поздравам со песнава:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум емотивен како и сите други и јас осеќам потреба за секс, глад, жед умор.... сите емоции го чуствувам
мн е геј знам, но јас сакам галење повеќе и од сексне сум некој факер, не сум бил сексуален со толку жени, не сакам да искусувам односи ко само да се задоволам, знам да одбијам секс и со некоја секс бомба, емотивна личност сум, неопходна ми е емотивна поврзаност пред сексуалната и тоа ми е приоритет, што значи можам да преживеам без секс колку толку, не можам без чувства, допири..
доволно долго за да почнам да не пребирам хехе
тоа хехе кажува дека се зезавЖивти мајка
![]()
Само отворено и директно дечко, немој со импресионирање, бар повеќе ќе те цени таа кај што пробуваш.тоа хехе кажува дека се зезав![]()
Само отворено и директно дечко, немој со импресионирање, бар повеќе ќе те цени таа кај што пробуваш.![]()
мн е геј знам, но јас сакам галење повеќе и од сексне сум некој факер, не сум бил сексуален со толку жени, не сакам да искусувам односи ко само да се задоволам, знам да одбијам секс и со некоја секс бомба, емотивна личност сум, неопходна ми е емотивна поврзаност пред сексуалната и тоа ми е приоритет, што значи можам да преживеам без секс колку толку, не можам без чувства, допири..
да не легнеш ништо одамна и форевр алоун се две различни ствари. форевер алоун може да е оној кој легнува секој ден „нешто“, така да нема да кажам дали сум легнал или не ама за форевер алоун не сум..а и онака уживам во осаменоста и најчесто сум се одлучувал за неа наместо врткање со некакви си..трошење време во врски кои освен тело ништо друго друго не разменуваш..не фала, не сум заинтересиранЕте кој не легнал ништо одамна. forever alone