wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.781
- Поени од реакции
- 34.421
изззззвини Вот Трбогазов, емпти калорис, ВООФФФФФФФФФФФФ.
Зошто дополнителното ударање човек додека е долу покрај аутингот за риилс адикцијата на wot, виновникот за “емпти калориис” постот? Имај достоинство.
Како жена си што се жали дека не сака да ѝ го решиш проблемот или дадеш одговорот во случајот како маж, туку да ја само ислушаш! Да занемариме за момент дека Е факт емпти калориис, и да се ислушамееее за што мислимеееее дека е името на овој десерт. Јас еве се чувствуваааааам како да не го знам точното име но ако имаме дома неколку вакви би рекол на жена ми “хеј бејбеј ќе ми донесиш ли една од тие шампитите (првиот на ум, сличен) во фриждерот од сабајле”, па така иако можеби не го искористив вистинскиот назив на овој десерт, самиот контекст е доволен да се разбереме и за тоа служат на крајот на денот зборовите нели ама ти сакаш да бидеш жена и фактчекнуваш на темата “акшуали не е шампита туку е индијанка оти тестото е флафи”. Изззззззвинниии за офтопикот господине господине стефан (simple), индијанка билоо АУУУУУФФФФ.
Уозбили се. Збориме за мислите и прашањата на некој кој е уште во развој и за сега збори само кумановски, не е ова некоја голема потрага по вистината. Океј еклер е, како и да кажалa Marie-Antoine Carême што го направила прв пат како десерт во 1784, Парис.

Те сакам.