Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
najmnogu od se bi sakala da mozam da go vratam vremeto i da promenam nekoi raboti sto ne mi se dopagaat:toe:

Би свртел партија руски рулет (just kiddin`)

Да си купам мотор(иште),од тие големите,да легнеш на него...ахх:pipi:
А зашто нема никогаш да се деси?
Зашто не сакам да погинам!:pos:

Da priznaam nekoi raboti.
I da napraam nekoja zurka na Ibiza.Ali za vtorovo ima sansi.

Пошо нема тема „Што е тоа нешто што сакате, и ќе го направите“ па ќе пишам овде.....

Ќе си ги исперам сеа патиките у машина, и вечер не идам нигде.... нема да се исушат.... btw и сите алишта ќе си ги исперам. :)

Сакам да се фрлам од авион и да летааамм...можеби некад ке се фрлам нишо чудно.:icon_roll:icon_bigg

Сакам да отидам до една особа и да и кажам нешто, можеби нешто ќе се смени можеби ништо, ама никогаш нема да имам храброст тоа нешто да го направам, зашто не обожавам порази.

Da ubijam nekogo onaka...nekoj masakar da napravam...samo da vidam kako izgleda :P

Да им плеснам во лице некои работи на неколку личности.:tapp:
А зошто нема да го направам тоа?
Затоа што гордоста и инаетот не ми дозволуваат да се спуштам на нивно ниво и да разговарам за теми кои нив и воопшто не треба да ги интересираат, а и нека мислат дека им верувам на работите кои ги кажуваат, се лажат сами себе. Ќе ги оставам, нека се порадуваат и нека мислат дека успеале во својата болна цел. Е затоа нема да им кажам дека знам што сакаат да постигнат:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom