Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Да патувам низ времето и во минатото и во иднината али само како посматрач без да ги менувам работи (како во SiFi филмчињата), се што се случило требало да се случи...
а би сакал и да можам да се телепортирам на пр од дома право на кариби...
и за крај би сакал да владеам со светот THE WORLD IS MINE - only in mine dreams...:nesum:

Ауу, и јас би го сакала истото. Ама пред да ја убијам да ја обрукам пред цел град. И да ја искубам!
Можда сакате да се убиете една со друга:tapp::pos::pos2:

да му кажам дека згрешив...ебате гордоста!

Da i kazam deka ja sakam.
Znam deka sme razlicni karakteri i deka eventualnata vrska ne bi uspeala.
Toa bi bilo samo bolka za mene.
Ako i kazam deka ja sakam, znam deka ke mi vozvrati so ljubov i zatoa NESAKAM DA GO STORAM TOA.

Да живеам во Шведска од денес до крајот на животот.

Да фрлам една нуклеарка на Грција.

Едит:
Да извршам геноцид врз сељаците...

Сакам да видам дали има друг живот после престанувањето на срцевото чукање и пак да се вратам во реалниот живот...

brrrr... ja obozavam ovaa recenica i bi sakal i ajs da go napravam istoto. ama ova nemoze da se sluci ne zs ne e moralno tuku zs ne e voopsto vozmozno... auufff sakam da go zavedam bekam... mmm

Само да му плукнам некому в лице - ама нема да го направам тоа. Многу повисоко сум од тоа скалило и како и секогаш Некој друг ќе се погрижи за тоа:wink:

Да летам и да бидам каскадер

Да им плукнам сфе у фаца на пола од мојата поширока фамилија и при тоа да спасам нечиј невин живот! А можеби и ќе го направам. Немам што да изгубам, не ми е битно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom