Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Да имам секс со класната :pos: и со една друга професорка од школото, и со заменик-директорката.

Да му се пуштам на еден тип, што ме привлекува мамата...:pipi:Не можи, дете има... И 27 години...:wink: Уф, среќа постоело овоа морал човече, во спротивно...

Никогаш нема да дадам отказ на работа, да им кажам да директорите шо им мислам ( освен ако ми дадат отказ :) )
Никогаш нема да скокам банџи, нема да се качам на шанк и да играм, нема да се истетовирам на лице, под око...

Значи што сакам да направам, ама нема ...
1. Да му кажам на директорот дека е невиден сељак, затоа што секогаш друг му е крив ... (далекусежни последици)
2. Да скокнам слободен пад со падобран во провалија ... (страв ми е)
3. Намерно да направам сообраќајка со 160 км/ч со тумбање или со удирање во бандера ... (би загинал на место)
4. Да вшприцам некој кубик кока ... (неам појма што ке ми биде)
... има и други работи... непристојни предлози за секс, заминување на едно 2 месеца у манастир и мнооооогу друго... :)

Da probam droga onaka kolku da vidam kakvo e custvoto da si pod dejstvo na narkotici

Една вечер со Анџелина Џоли хмм... колку би сакал

Сакам да можам да поправам неколку грешки од минатото, но не можам.
Единствено ми останува да учам од нив

Оргија со одредени колешки. Јас сакам али они се проблемот.

1. Да свртам некое крукче околу месечината;
2. Да истрчам до Скопје и назад;
3. Да идам на ручек заедно со членките на Г8;
И чат пат си помислуем некој ствари кои моментално не ми текнуа.
Ај ако ми текне ќе ги пишем:helou:

Јас сакам да летам до месечината! Ај за некоја година ко че поефтини сега многу скапо ми се гледа дебам мајка му.... ама кога тогаш....:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom