Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Bungie jumping дефинитивно никогаш не би го направила. Иаку сакам многу да го направам тоа,онака го крева и адреналинот и се.. ама сепак не би пробала.
Исто мислам дека никогаш нема да се возам со авион. Ужасен страв имам од тоа чудо, гледајќи на вести разно разни несреќи. Сакам ама се плашам.

(Y)(Y)(Y) Исто и јас банџи џампинг ... ама немам толку храброст :)

(Y)(Y)(Y) Исто и јас банџи џампинг ... ама немам толку храброст :)

јас ке ви организирам :)... (just the rope will be a bit too long)... Nut :D

Он топик....

сакам да масакрирам неколку луге.. имам дури и цели сценарија напишано... ама затворот ме јаде.. не ми се иде :)

јас ке ви организирам :)... (just the rope will be a bit too long)... Nut :D

the rope will be just a little bit too long... :D

Он топик....

сакам да масакрирам неколку луге.. имам дури и цели сценарија напишано... ама затворот ме јаде.. не ми се иде :)

Mr Blower... u'll need miss dynamite to help u.... C=

он топик....

сакам да си играм со пајаци... :vozbud:

Да се пуштам со мотор од планина, да ограбам бакна.. и двете причини ради адреналин:гик:

Да пробам џоинт.
Ептен сакам да пробам онака колку од мисла,ама поради мојот паничен карактер,не би ризикувала....

Како минат годините, мислам оти се повеќе ме фаќа страв од банџиџампинг. Иако коа бев тинејџерка решена бев оти мора да го пробам тоа чудо еден ден. Сега некако не сум баш сигурна оти ќе го направат тоа некогаш.

Абе маме му еб.м изгорев за скок со подобран, ама во последно незз оти ама нозете ми се сечат од висина .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom