посланието на апостол Павле до Коринтјаните 1:21 Зашто светот со својата мудрост не Го позна Бога во Божјата мудрост, Бог благоволи да ги спаси оние, кои веруваат, преку безумството на проповедањето на Евангелието
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Napravi nekoe krivicno delo [grev] zatvor neti gine neka te spsi isus.za sitni grevovi postojat prockite aza teski grevovi ima zakon, jas sum gestapo bite zatvoril.Sekogas dobrite vernici za velik den i za bajram gi kacuvat cenite,avo zapad obratnoe pagat cenite itoa mnogu.Retko nekoj se plasi od gospod samo koga mue gusto ili koga jajceto ke mu dojde vo zadnocata lele gospode pomognimi?т
така кажува библијата ја не измислувам Бог го казни својот син Исус на крстот за секој еден човечки грев и како сега да не им прости на оние што станале синови Негови преку Господ Исус
а инаку дека ти нема да ми простиш баш ми е гајле секој што не простува се огорчува а за верните што нема да простат и самиот Бог кажува дека нема Тој да им прости
Jas zenite negi odbivamНепростлив грев е кога на некоја и се сака а ти ја одбиеш.
Е тоа е грев над гревовите. Кога ке влезите во црква сите свеќи ке се изгаснат од што е голем гревот. Ако не ми вервате прашајте го Џумерко![]()