Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
Нај лошо е тоа што мора да умреме,кога тогаш :toe:

најлошо е да си глуп,а да не знаеш(нормално) и сите други да те заебаваат, најлошо е да сакаш некој и да дознаеш дека е хомосексуален, најлошо е да ти почине некој драг, најлошо е да скршиш нога буквално пред испит, најлошо е да немаш пари кога најмногу ти трабаат, најлошо е да немаш свест за ништо, најлошо е кога си најлош...

Најлошо според мене е да бидеш на смртна постела и да сфатиш дека животот ти бил тапа заради тоа што си бил ограничен или те ограничиле, сеедно..... и коа ке ти текне све што си можел а не си направил и коа ќе зажалиш..... одма сам се праќаш кај свети петре!

Кога ќе ја изгубиш волјата. Се до тој момент не е ништо толку страшно и лошо.

Да сакаш а да не ти биде возвратена љубовта.

да ме прекрстат во нешто што не сум.
или така кажано да ја прекрстат Македонија

Naloso vo zivotot e da imas dete i deteto da umri pred tebe.Toa spored mene e najlosoto sto mozi da mu se sluci na nekoj roditel,a za sakanje denes eden/na utre drug/a

А според мене па најлошо во животот е да си сам и осамен без пријатели затоа што шо и да се деси од горе наведените примери за тоа шо е најлошо сепак уште полошо ке биде доколку немаш пријатели да те утешат колку толку....Според мене тоа е најважното нешто

Да не знаеш какви гениталии има твојот партнер... :nesum:

најтешко е кога ќе се изгуби здравјето.
потешко нешто нема.
ако го изгубиш здравјето стануваш билка која не може да продолжи да го живее животот нормално

да ти го свртат грбот оние на кои цел живот си им верувал и си им се доверувал,сите што ги сакаш одеднаш да се свртат против тебе и без причина да те мразат,да те осудат без правда и без да те ислушаат и ред други работи за кои ме мрзи сеа да пишувам:pipi:

Е баш тоа!
:bip:
И да бидеш полн со генерализации, :star: па еден ден некој многу важен во твојот живот кога нема да се однесува согласно тие генерализации тогаш ќе го „кркаш“ :tapp:
Многу лоши работи во животот...

Најлошо е да бидеш патолошки лажго. Лажеш, си веруваш сам себе во лагите, веруваш дека другите ти веруваат, а реалноста е дека никој друг (освен ти самиот) не ти верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom