Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
најлошо е да си богатен и да се плашиш да шеташ сам

Da ti smena struja na stet nastap pred 2000 luge.Ha ha i toa se slucuva. Најлошо би било да ја видиш девојкати како се мува со твојот најдобар другар

Да живееш отсутно,да не се цениш себеси,и тие што те сакаат.
Да ги надживееш своите деца.
Да умреш знаејќи дека љубените ќе страдаат.
Да умреш сам.
Да изгуби волја за живот.

Да чекаш работите сами по себе да се случат,тогаш кога знаеш дека можеш да направиш нешто
Да не знаеш што сакаш
Да немаш волја за ништо
Да мислиш дека сите се против тебе
Да се потценуваш
и т.н и т.н

Влатко_Русин напиша:
Најлошо е да немаш слобода!
DA spored mene slobodata e mnogu bitna vo sekoj segment vo zivotot, treba da imas sloboda nad odredeni raboti ili ednostavno da si sloboden. Nekoj toa go nema. Toae losoto, drugo da ne znaes da sakas e uste polosoto, ako neznaes da sakas ti ne si go vkusil zivotot onaka kako sto bi trebalo, a da ne bides sakan ne e toa najlosoto zasto mozda si sakan od nekoja strana mada ti toa ne go doznavas. Najloso e i da se prepustis na bolkata i da zivees vo minatoto.

Да ти се скара саканата личност.. и тоа да сте во долга врска.. ќе ти иде да се убиеш..

Да гледаш како најдобриот пријател се уништува самиот, а да не можеш да му помогнеш...

ustvari najloso e da sakas nesto epten mnogu a da nemoes da si go pripustisss
p.s. najloso e i da ne te sluzi zdravjeto

кики напиша:
Да гледаш како најдобриот пријател се уништува самиот, а да не можеш да му помогнеш...

ova e stvarno loso uf bolje da ne pomisluvam na takvo nesto

Најлошо во животот е да немаш здравје.
Се друго е минливо и поправливо.

Ashley напиша:
Најлошо во животот е да немаш здравје.
Се друго е минливо и поправливо.

Da zaboraviv da go napisam toa, zdravjeto pred se!

кики напиша:
Колку само е одвратно лошо.А камоли да не ти е само пријател,туку повеќе од тоа...:(

Samo da neznaes sto sakas,zaradi toa mozes da ispustis odlicni sansi...postojano si so prasalnici vo glava,a nikogas ne dobivas odgovor,postojano baras nesto,a ni samiot neznaes sto...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom