Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
Да постоиш без нив.
Ама па кога ќе размислам и со нив е лошо, најлошо.

Fuck ... the life and all of his ...

најлошо е да си болен,
ако си здрав можеш да се бориш за работите што ги сакаш

Според мене - Да останеш сам, без оние што ги сакаш да се до тебе. Не би имала инспирација да се борам и да продолжам понатаму без нив.

Најлошо е да згинеш,или да останеш без раце или нозе...

Да бидеш понижен и да имаш негативна репутација (да те оговара цел град) (Бај д веј не го кажувам ова од искуство за да не си помислете дека сум матен :helou:)

хммм....кога би останал без оние кои ги сакаш..кога најдобрата другарка им верува на другите, а не тебе...кога немаш родители кои не те разбираат...кога не те допуштаат да го искажеш своето мислење...не ти дозволуваат да бидеш свој..хмм а да и кога те тераа да учиш:vozbud:

поправка-кога немаш родители..а и да ги имаш џабе ако не те разбираа:smir:

Викторгг напиша:
Во моментов гледам едно момче на Милионер, кој е висок 202 сантиметри но се откажал од кошарката затоа што отишол да студира. За да биде посмешен муабетот (за мене) татко ми е стоматолог па и тој студира тоа.

Прашањето ми е, дали сметате дека факултетот треба да биде пред се`, па дури и покрај фактот што (ова момче) има идеални предиспозиции за светска спортска кариера?

Знам точно за кое момче зборуваш...
Вистински избор направи типот...
Нормално дека ќе избере факс кога кај нас не се живее од спорт. Ќе игра до колку, ете 30 год максимум и после што? Некој безвезе тренер ?! Не сме ние во Мкд, НБА па типот да направи светска кариера...

А вака факултет, стоматологија, и обезбедена иднина и за него, и за неговите деца... Посветла иднина. Егзистенција обезбедена...

А да сме во странство, друг е муабетот...
п.С. МОЖЕ ќе рече некој ако се занимавал со кошарка може ќе успеел во странство. Да, не велам не. Али тоа е Мноооооогу ретко. 1 на 1000.
Лично јас познавам само двајца Македонци што успеале надвор - Пандев и Панчев. Евентуално Лазаров. Еве нека се и 10. Но тоа е мнооогу малце:smir:

ЕДИТ : 99 % од форумџиите кои одговориле на темата НЕ ЈА РАЗБРАА, најверојатно не го прочитале постот на авторот.

ЗНАЧИ темата не е анкета, за што би гласале СПорт или КНИГА, туку темата има подлабока филозофија, дали факултет или да се занимаваш со спорт ?! Оф леелеее. А сите разбраа дека темата е од типот ШТО САКАШ ДА ПРАВИШ ВО СЛОБОДНОТО ВРЕМЕ... Спорт или Книга ? АКо е така и јас нормално би рекла спорт.
Коментари од типот САКАМ СПОРТ оти се движиш и се развиваат мускулите, а со книгата ќе залежиш...... Ауууууууууууууууууу
ГЛАВА БОЛИ!

jamey jasta напиша:
pa so znam, i dvete se interesni, ama poveke sportot....

пробистипка напиша:
па како што во последно време ич не ми се чита би го избрала спортот

LadyD напиша:
И у тоа и у тоа гледам задоволство, но ја би избрала спорт.. точок, ролери, трчање и одбојка...

EnergieNo.1 напиша:
Спорт.Фудбал

е ЗА ВАКВИ ПОСТОВИ ВИ ЗБОРУВАМ :toe::toe::toe::toe:

Да умреш невин :pipi: Да останеш инвалид, сиромав, без другари и родители и тако даље

да бидеш обратен.. полоша работа од тоа нема .... пу пу скраја да е :pos2:

се трпам се ама педери не

“Каменот си тежи на местото“ !

Сте биле ли некогаш во исто време во ситуација на починат родител, издрогиран најдобар пријател, гладен и жеден, во затвор или под јуриш на окупаторот, сте изгубиле ли дете, ве тепале ли со саати, сте имале ли толку пари кои ви прават проблем, сте доживеале ли безброј мали ситници кои други луѓе ги доживеале за да знаете што е најлошо?

Но добро, знам дека е тема за релаксирање, да не држам предавања премногу, само уживајте... :smir:

Сте биле ли некогаш во исто време во ситуација на починат родител, издрогиран најдобар пријател, гладен и жеден, во затвор или под јуриш на окупаторот, сте изгубиле ли дете, ве тепале ли со саати, сте имале ли толку пари кои ви прават проблем, сте доживеале ли безброј мали ситници кои други луѓе ги доживеале за да знаете што е најлошо?
е да...за да знаеш што е најлошо, треба да направиш споредба...за да направиш споредба треба да ги имаш искусено “тие лоши работи“...

али сепак, најлошо во животот е да си мртов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom