Што е најдоброто / најлошото што може да ви се случи токму сега?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Fabullous_178 напиша:
Најдобро-Да дојдат вонземјани,да ме прошетаат низ Универзумот,да ме научат на телекинеза,телепатија,телепортација,астрална проекција,да ми ги отворат 22те чакри,да ги натераат владите во светот да ја легализираат марихуаната,да го обединат човештвото и сите да живееме во џунгли во сламени куќички,ама да има интернет и лугето да бидат хипи.MDMA for life.
Најлошо-Да ми снема интернет сеа,коа техничка подршка не работи и нема на кој да му се дерам.
Телепортација rulz. Поготово ако си мрза како мене.:pos: Нека дојдат еднаш тоа ванземаљците и јас викам.
За најлошо уште не сакам да рзмислувам.

на Весна сеа и се дешават налошото, ја заклучија дома и не и остадоја клуч....а требит да излезиме...
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

најдобро - да ми се исплати шо не излегувам од дома за да учам, и да положам се сесијава
најлошо - не дај боже да ми се случи обратно од најдоброво :pos:

најдобро - да ми биде девојката до мене
најлошо - да не научам за утре

Најлошо: Да се фрлим од балкон и да немаат шема како да ме состават
Најдобро: Да се фрлим од балкон и да имаат шема како да ме состават

Најлошо - ми трнгаа сите планови , желби, и се ми од рака, ( а најлошо е да пропадне се тоа )
Најдобро - да го исчистам факсов, као што треба, и да уживам во деновите што следат

Најдобро - да ми спадне отокот на окото пред да наполнам 18, ама нема.
Најлошо - да не ми спадне отокот до утре бар.

Најдобро - да откажат писмените таа недела!
Најлошо - да ја продолжат школската година до 1 јули :(

Најдобро - секундарно да се докачам до некојси 1 милион евроси и да отворам бар на плажа у ибица и у мајами .. и ќе напраам у охрид една плажа со песок и ќе стаам неколку палми и ќе наплаќам влез 20 денари :D или па да можам да живеам у април 2008 уште некое време :D
Најлошо - да не стигнам да ја допушам сабајле цигарата пред да ми дојде автобусот

Најдобро - да се слушнам со милото мое

Најлошо - цел ден да водам инает.

Најдобро да легнам и да се разбудам средина на јули.А најлошо моментално се случува(добро не е лошо ама лош е моментот).

најлошото да не можам да ги пријавам сите испити
најдоброто да ги пријавам сите

Едит: пих не ја пуштиле уште сесијата

Најлошо: Да не ги положам испитите (пу пу недај боже)
Најдобро: Да ги положам испитите :vozbud:

Најдобро - да ми се јави една личност и да ме покани вечер на вечера...
Најлошо - да не договорам ништо и да останам дома вечер...

Најдобро-да престане да ми се повраќа
Најлошо-Веќе се дешава-треба да учам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom