Што читате додека кењате?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
imam vo wc spremna literatura:cosmopolitan,glamur i joy(postarite broevi mi sedat u wc,a ponovite u soba):)

Ko ke se seram go gledam zlatniot medal(od kosarka) zakacen na zidot i taka gord na sebesi gi pustam moite fekalii vi WC sholjata:):)

Ретко читам пошто гледам побрзо да завршам работа, а ако се задржам или пак ме мрзи да станам че прочитам некој праисториски дневник или време или утрински

VirtualA напиша:
Ретко читам пошто гледам побрзо да завршам работа, а ако се задржам или пак ме мрзи да станам че прочитам некој праисториски дневник или време или утрински
И после го гужвиш и бришеш гз:pos: :pos: :pos:

Dominique Maingeneau Analyse du discours publicitaire - ama ja ne go guzvam i ne se brisam so nego :pos:

Читам и пишувам пораки на мобилен

CKM, Ентер, ТЕА (:pos:), Mens Health

zavisi od raspolozenje ponekogas dnevni vesnici a ponekogas playboy

Fedora 2 Linux Bible.

Стално ми стои до шоља.

Реплика

Chandler напиша:
Ти се оди, се држиш за стомак или одиш на прсти да избалансираш тоа тежината у дебелото црево, :se_ molam да не се избербатиш додека решиш..., книга, весник, состав на шампонот...
ШТО ЧИТАТЕ УЗ КЕЊАЊЕ?????

Ајде - каква е оваа тема - безобразна дури перверзна. Ако поставуваш вакви теми нема да имаш задоволство да ме банираш од Форумот, сама ќе си одам!
:)

Шо ми се најде при рака, али обично у ВЦ има стално по неколку Алан Форд стрипчиња или некое старо списание шо го листам по 300 пати. У најлош случај, го читам составот на прашокот за перење или упатството за употреба на шампоните :pos: :pos:

MarthaGraham напиша:
Шо ми се најде при рака, али обично у ВЦ има стално по неколку Алан Форд стрипчиња или некое старо списание шо го листам по 300 пати. У најлош случај, го читам составот на прашокот за перење или упатството за употреба на шампоните :pos: :pos:
ова секогаш ми се случува!!!
ако сум во wc етикетите на средствата за цистење, а ако сум во купатило - шампони, прашаци, омекнувачи...:pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom