Што боли повеќе, психичката или физичката болка?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно психичката..Во моментоц најдобро знам..:kesa:

Моментов*

[Едитирано од модератор]: Имаш опција измени, користи ја.

Spored mene psihickata bolka ubiva stvarno...... A najveke ubiva ako bi se prasuval jas.......... ljubomorata......

da tocno e toa deka psihickata bolka e najteskiot moment vo zivotot nedaj gospode nekoj da ja ima ama navistina sum pocustvuval premnogu fizicki bolki sto navistina ne se istrpuva ni toa

Кога на некој човек му удрила 200 камшици по грб,не писнал,но кога тоа му го направиле на син му се утепал од плачење!

Дефинитивно психичката, потешко поминува и секогаш остава траги зад себе.

и за едната и за другата има лек!!

и за едната и за другата има лек!!

*клекнува на колега*

Кажи гоооо, ќе ти напраам веб страна каде што корисниците ќе мораат да се претплатат ако сакаат да го дознаат, така ќе бидеме славни и богати.

Ова е лесно...физичката...:)

*си викате WTF*....физичката болка боли, но зараснува и поминува...
но психичката...таа е ВИСТИНСКАТА болка...

али сепак физичката поише боли...во моментот...:)

fizickata bolka e momentalna ili trae poktatko a dusevnata bolka trae podolgo, samo ne treba da dozvolime, nisto da ne iznenadi, pa posle da stradame.

*клекнува на колега*

Кажи гоооо, ќе ти напраам веб страна каде што корисниците ќе мораат да се претплатат ако сакаат да го дознаат, така ќе бидеме славни и богати.

па за се има лек само треба да имаш доволно голема желба и потенцијал , да бидеш сигурен во себе и да знаеш со сигурност дека сакаш да го пребродиш.....

Јас вака размислувам па сега ......имам веб страна ?????

или можеби не????:nenene:

Психичката болка......дефинитивно

Не можам да речам дека физичката болка не боле :zid: ама психичката болка е апсолутно појака :toe:

па за се има лек само треба да имаш доволно голема желба и потенцијал , да бидеш сигурен во себе и да знаеш со сигурност дека сакаш да го пребродиш.....

Јас вака размислувам па сега ......имам веб страна ?????

или можеби не????:nenene:

Иам `рѓосана игла во десното око, е сеа колку време ќе ми треба да се фокусирам, да медитирам, да хибернирам или еве ќе ти парафразирам(ме бива за рима, нема шо) шо да напраам за да ја победам болката?

Него иам и голем... потенцијал, само ти кажи како да го пребродиме ова.

Иам `рѓосана игла во десното око, е сеа колку време ќе ми треба да се фокусирам, да медитирам, да хибернирам или еве ќе ти парафразирам(ме бива за рима, нема шо) шо да напраам за да ја победам болката?

Него иам и голем... потенцијал, само ти кажи како да го пребродиме ова.

епа побарај стручна помош штом така

...абе незнам..двете се болни..само физичката може да трае мн малце..ден..недела...месеци...
..ама психичката погами трае цел живот..незнам...барем по себе си знам:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom