Што би правеле кога би немало вода?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
strumics напиша:
Ако нема вода,палам колата и на стадионот од изворската пунам 4 туби од по 25 литра вода и ке има и заби да си измијам а и да се истуширам.Поарно-здравје.

dali znaes deka toj izvor kaj stadionot e eden od najzagadenite vo strumickata okolina!:lud: poveke ti se isplaka da pies pivo otkolku takva voda,seriozna sum!!!

Водата е штетна по здравјето
ОД ВОДА И ЖЕЛЕЗО РЃЕСУВА

eci^^^ напиша:
dali znaes deka toj izvor kaj stadionot e eden od najzagadenite vo strumickata okolina!:lud: poveke ti se isplaka da pies pivo otkolku takva voda,seriozna sum!!!

Јас колку шо разбрав,муабетот беше ако нема вода шо ке праам.Па во не дај боже ситуација ке ја пиеш,а за туширање нема мака за таква вода.Можеш слободно да се бањаш.
А често пијам од таа вода па жив сум и здрав,фала Богу.:lud:

ja bi se samo ubil zatosh sho koa togash site ke umreme da neumiram sporo ke si gi skratam makite

strumics напиша:
Јас колку шо разбрав,муабетот беше ако нема вода шо ке праам.

epa da de..sto bi pravele koga bi nemalo voda?..znaci i taa voda nema da ja ima????:lud:

eci^^^ напиша:
epa da de..sto bi pravele koga bi nemalo voda?..znaci i taa voda nema da ja ima????:lud:

Епа види сега,и таа вода ако ја снема,значи нема да има дождови,се ке се исуши и ке изумреме како кучиња.

Za pienje ke kupuvam flasirana od dukan,a i za zabi mienje ne e losa,:),a za banjanje ke si nabavam med i mleko,xa! :):):)

bibika напиша:
Za pienje ke kupuvam flasirana od dukan,a i za zabi mienje ne e losa,:),a za banjanje ke si nabavam med i mleko,xa! :):):)

Imolim te da ne zaboravis listrovi od ruzi da stavis vo kadata so mlekoto za da ti bidi pouboo :baeh:

исто шо и сега, нема да пијам вода...
ќе си пијам пиво

Ќе умрам ако нема вода ич, а ако има флаширана ке купам 100 пакети и ете ти за туширање и миење заби!

Ke pijam pivo sto mu jebem mater

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom