Што би направиле Vol.2

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум пушач, ама кога веќе прашуваш...Да сум пушач како прво не би се оставила без упаљач:icon_mrgr, ама во таков случај би си купила. :toe:
Што ако си заглавен во пустина а си мнооогу жеден?

ке бараш кактус у нив имало вода демек ако го скршиш на два дела..:P
ааа ако на оример земеш за јадење во сендвичара и најдеш влакно бнатр како ке постапиш....

Ке и го треснам од главата..
А ако си сам на пуст остров? [ хах.. :) ]

Ништо на Робинзон Крусо што му фалеше ке си надјеш Петко за некое време и му праиш фолмови hihi

ти се пушта куче да те каса што.....???

Се качувам на првата кола. :pos2::pos2::pos2:
Патуваш навечер сам, ти се примочува и мораш да застанеш во темница крај језиви грмушки да мочаш. И?

Се качувам на првата кола. :pos2::pos2::pos2:
Патуваш навечер сам, ти се примочува и мораш да застанеш во темница крај језиви грмушки да мочаш. И?

аман со физиолошкиве потреби....сум бил и не ништо страшно за мене вадам мочам тресам се враќам назад hihi ее сеа дека ти трба да клечиш за тебе не знам :toe:hihi

и дур сме гадни во контекст да е ,ако више се исереш а нема хартија hihi
???

:pos::pos:
Па ако идам на пат ќе си купам Пипи. :pipi:
Колку нема да ти биде страв не знам, ама ај. :smir:
Ако се исерам а нема хартија...не знам за каде мислиш, ако сум дома, ќе пратам некого да купи, ако сум на пат а немам чак ни палома во ташна, па ќе се воздржам. :toe:
Што ако си гледал хорор филм пред да тргнеш на пат и истото ти се дешава, како на пример, прво ти се расипува колата, па после нешто друго...Би се вознемирил?
Јас мислам дека секој жив човек би се вознемирил. :toe:

aa па тоа со хоророт не го кажа ти тогаш друга прикаска е може и да не застанам а ако застанам сигурно ке пуштам дугчки да светат hihi

а ако седиш дома со дечко/девојка паѓа секс невиден у сред чин упаѓа мајка ти како ке се вадиш ....

зависи сеа како упаѓа на пример ако е заклучена вратата набрзина ке се облечеш а ако те фати така одеднаш.. ништо ке се облечеш и ке излезете.. после мајкати што да не ќе те тепа .. ке ти вика : браво синче така треба еби там !! :pos2::pos2:

KoRn..!! не кажал ситуација, па ќе кажам јас.
Еве на пример, шеташ со твоето куче во парк и тоа се здружува со друго куче (машко), а твоето куче исто така е машко и приметуваш нешто чудно, како да си се привлекуваат. Дали би ти пречело да имаш геј куче и би направил се за да го спречиш тоа на време, или пак би ги оставил да се "дружат" без воопшто да ти пречи тоа?

П.С. Знам дека е смешна приказнава, ама не ми текнуваше ништо подобро во моментов. :pos2:

Што би направил кога би пагал надолу од Авион?

ке се прекрстам и ке гледам на паднам на дрво (звер сум ја hihi)
што би правел ако те фати контрола у автобус а немаш карта??

леле... ќе ми помине цел живот пред очи, ќе си спомнам на убави моменти и драги луѓе, ќе затворам очи, ќе гушнам некого и ќе си речам дека сум имала убав живот. :nesvest:

едит: пејо бре, ме заеба. Ми се десило. Ќе се поднасмеам, ќе речам дека сум немала пари и ќе го замолам чичко кондуктер да не ме џитне од автобус пошто ќе се симнам и онака за една станица. Јеа, рајт! :Р

Да речеме дека имаш 15 години. Трудна си/девојката ти кажува дека е трудна... What would u do?

шо би направиле ако изгубите 1000че а сте собирале цела недела пари?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom