- Член од
- 8 февруари 2013
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 219
Insert some sperm into her brain - might get smarter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Insert some sperm into her brain - might get smarter
....многу добар си за избегавање и игнорирање
Пинки, јас и ти, да се заглавиме во ливт, онака на ден. Зарем мислиш дека не би те плеснал? Само на 15 минути да се заглавиме би ти го плеснал.јас би те советувала да му најдиш нешто да клецни оти ко шо е запечен тебе че ти го бапни .....не си свесен колку е досаден...ако заглавиш во лифт со него викај тропај одма барај помош....

да ми ги јадиш, треба да дојдиш овде па да видиш дали се од кокошка има да се изнајадиш, е то че прајш со мене в лифт и секаде ,
че ми го јадиш....нема потреба да се мачам толку за тебе не вредиш да пишувам цели фермани( олку напишаф за да си зема пуканки другите членој дури го чита ова, не за тебе) и да клавам овде слики ...ако клавав слики че клаев твоја слика оти гомно и ти нема некоја разлика ама нема потреба овде во играчница да си ги изкажувам мојте креативни способности и и да се докажувам колку сум паметна ...и не ја свајкам твојата потреба овде да изиграваш голем ебач кој кај е ко шпагети со месо и кечап и сите мешани специјалитети од антонио јанкоски( така чинам оти се презиваше , тој шо го гледал шо прај че му стани јасно) во сурато , кај ништо не клецка , па и уште изиграва паметен...

Сакал да те силува шофер на такси комби. Лудило. Значи те загледуваат и 20 години постари. И најлудилото - те гледаат како ефтина пичка, која може да ја легне секој.Е оти де...плус и досаден си за читање...сио си вејке видено
овде за мене во играчница...Ти посакувам све најдобро , можеби еден ден че ти се намала хормоните, па че станиш татко , можеби и керка ке имаш , и навистина е одвратно некој вака да и пишува....туку како шо си изопачен ништо чудно да бидиш како...