- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Ај сеа кажи градоначалник ко че бииш Миле.Не тролај немам намера со тебе да се замарам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сеа кажи градоначалник ко че бииш Миле.Не тролај немам намера со тебе да се замарам
Темава е што би направиле да сте градоначалници вие јас коментитав и не се викам миле не тресете имињаАј сеа кажи градоначалник ко че бииш Миле.
Миле анкетава е за тебе. Само Сања не ја спомна.Темава е што би направиле да сте градоначалници вие јас коментитав и не се викам миле не тресете имиња
Не коментирам повеќе а сања не е ваш проблемМиле анкетава е за тебе. Само Сања не ја спомна.
Не замарајте убаво си пишува што е темата а сања не е ни малку ваш проблемТемава да се премести во секс, јер колку што гледам никој нејќе љубов со Сања.
Како не е проблем, што началник че бииш утре ти ако имаш проблем со сања мор?Не замарајте убаво си пишува што е темата а сања не е ни малку ваш проблем
Не началник градоначалник вие имате проблем со нејзе не јасКако не е проблем, што началник че бииш утре ти ако имаш проблем со сања мор?
Сите викаат давала добар секс градоначалниче, затоа прашувам.Не началник градоначалник вие имате проблем со нејзе не јас
Пријатно сања е забранета тема убаво пишува што е темаСите викаат давала добар секс градоначалниче, затоа прашувам.
Добро ја ти давам глас ако клаиш лијани во Прилеп.Пријатно сања е забранета тема убаво пишува што е тема
Некој да не сака коалиционен партнер да биде ќе биде прецедател на советДобро ја ти давам глас ако клаиш лијани во Прилеп.