Што би направиле да сте градоначалник на вашиот град?

• Креатор на темата Креатор на темата asdshbh
  • Време на започнување Време на започнување

со сето напишано дали би ми ја дале вашата доверба

• да

Гласови: 11 33,3%
  • не

Гласови: 22 66,7%

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .
Прилеп би го направил со многу зелени површини би донесол инвеститори но не со помала плата од 500 евра би ги реконструирал средните училишта би направил нов градски пазар би донел нови автобуси за градскиот превоз ќе му турам нов слој асвалт на улиците во градот нема да вработувам партиски секој ќе има право да дојди кај мене два пати годишно ПРИЛЕП БИ ГО НАПРАВИЛ МОДЕРЕН ЕВРОПСКИ ГРАД ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА ДА ЖИВЕЕ ПРИЛЕП
Мене ме интересира, покрај тоа што ќе го направиш Европски град, дали сеуште ќе му дозволуваш на сељаците да се запишуваат во Економско и Медицинско?

Мене ме интересира, покрај тоа што ќе го направиш Европски град, дали сеуште ќе му дозволуваш на сељаците да се запишуваат во Економско и Медицинско?
Da

Не лажете пријатно

Не коментирам готово само затемата ќе коментирам

Па ова е поврзано со темата. Замисли ова се дознае додека си градоначалник. И Клинтон имаше секс скандал па немаше уште еден мандат. Ако сакаш да бидеш моќен, мора да и раскинеш инаку си слабак!

[quoтЕ, post: 7244257, member: 48090"]Идна сопруга на градоначалнико ќе е....мораме да се осигураме дека е добра.[/quote]
Ај не се замарајте со мене немате попаметно да правите

Таа можеби не ни го познава дечково, а овој си има бујни фантазии дека во иднина ќе се држат за рака и ќе се лапаат пред училиште. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom