Не сакам слики да објавувам инаку ќе видешеТаа можеби не ни го познава дечково, а овој си има бујни фантазии дека во иднина ќе се држат за рака и ќе се лапаат пред училиште.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сакам слики да објавувам инаку ќе видешеТаа можеби не ни го познава дечково, а овој си има бујни фантазии дека во иднина ќе се држат за рака и ќе се лапаат пред училиште.![]()
Е како бе градоначалник че станиш а да не се замараме со тебе?Ај не се замарајте со мене немате попаметно да правите
Објави де...не се срами шо можит да напрајт? Слика е.Не сакам слики да објавувам инаку ќе видеше
Зборовите сања џветкоска девојка се строго забранети[DOUBLEPOST=1431358760][/DOUBLEPOST]Е како бе градоначалник ќе станиш а да не се замараме со тебе?
Не миле име не е важноМиле ти ли си бе?![]()
Кој ги забрани мор?Зборовите сања џветкоска девојка се строго забранети[DOUBLEPOST=1431358760][/DOUBLEPOST]
Не миле име не е важно
Јас забранив и јас сум крив што споменувам имиња повејќе не одговарам на ваши мислења[/quote]ote="Kostur123, post: 7244293, member: 50784"]Кој ги забрани мор?
Оди да си легниш зш ќе пристапам кон кажување на мајкати.ote="Kostur123, post: 7244293, member: 50784"]Кој ги забрани мор?
Јас забранив и јас сум крив што споменувам имиња повејќе не одговарам на ваши мислења
Јас забранив и јас сум крив што споменувам имиња повејќе не одговарам на ваши мислења
Повели ако немам против ако ми знаеш име и презимеОди да си легниш зш ќе пристапам кон кажување на мајкати.
Немам против незе имам против вас[/quote]Што имаш ти против Сања? Зошто и го забрануваш името?
Немам против незе имам против вас[/quote]Што имаш ти против Сања? Зошто и го забрануваш името?
Не за незе за сања те прашвит[/quote]Немам против незе имам против вас
Доста остаја ти сања настрана
Не тролај немам намера со тебе да се замарамДа бе јас да ја остам...а овај педеров? Или аку он а? Туу бре све партиски![]()