Што би направил ако...?

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
На свадба, ама веројатно мислите ќе ми бидат кај утакмицата:D

Ти ѕвони на врата поштарот и ти дава писмо. Во писмото пишува дека имаш неисплатен долг од 100.000 евра. Како ќе реагираш?:)

Не е проблем, не се тоа пари за мене :pos::pos:

После 20 години брак, дознаваш дека жена е родена како маж, па го сменила полот, што ќе направиш?:)

Ќе ја натерам да ги заведе и да има секс со моите најголеми непријатели, не за друго, за после и они да се нервираат :)

Ти нудат Бугати Кајрон на една година, но за замена го бараат твоето возило, за трајно, дали ќе прифатиш? :)

Не:)

На сред свадба во матично те остава свршеницата. Како ќе изреагираш?:)

Веднаш че се јавам на моите другари професионални убијци од Косово :D

Премногу си жеден, купуваш со последните пари чоколадно млеко, а тоа е расипано, како ќе изреагираш?:)

Ќе го фрлам и од згаденост и делумна разочараност и ќе ми помине жедта:D

Одиш на забар за да ти стават навлаки. Забарот сите заби ти ги истругува и ти останува само дентинот. Он ги фиксира навлаките, ама тие постојано паѓаат, затоа што твоите заби не прифаќаат стоматолошки цемент. Како ќе изреагираш?:)

Веројатнонема да се изнервирам, но малце ќе се уплашам и ќе го прашам забарот дали има друго решение :)

Каго реагираше кога виде дека одговорив на темите?:)

Никако но се изненадив кога и овде те начекав.
Како во секоја игра што ке ја отворам излегуваш ти? Висиш на игриве или?

Едноставно активен сум во Играчница:)

Ти кажуваат дека ако се пријавиш во Кајгана готвач натпреварот ќе наместат за да победиш. Дали ќе се пријавиш?:icon_lol:

Не
Имаш избор грда ама верна жена или убава али кој стигне ја плесне... бирај

Прво ќе видам колку е грда грдата верна жена, дали може и сака да се разубави со козметика и естетска медицина, ако не, тогаш не избирам ниту една. Подобро сам, отколку со незадоволени критериуми и замени:)

Седиш на автобуска, ти се доближува еден млад дечко и ти се испрдува во фаца. Како ќе изреагираш?:D

Станувам и го бркам на клоци со попатни поздрави по мајки, тетки,стрини,сестри па и баби...
Излегуваш во бар запознаваш згодна женска и се договарате да одите кај тебе... Стигнувате и решавате малце интимно да се дружите. Се соблакате се и сваќаш дека уствари женскава е транвестит... Иии???

Епа веројатно бидејки во куќата секогаш има некој дома ќе бидеме во станот. Станот е на први спрат. Не знам можеби ќе преживее :)

Некој/а пробува да те силува, но за среќа доаѓа дечкото/девојката што ти се допаѓа, те спасува, но сепак решава да те силува, сепак имаш шанси да го/ја убиеш со секира и да не лежиш во затвор. Што ќе направиш? :)

Ќе ја лупнам со секирата колку да ја онесвестам, па ќе одам во полиција да ги пријавам:)

Искачаш со девојката која ти се свиѓа, но она тебе те излажала дека е сама и има дечко. Дечкото ви доаѓа и сака да се тепа со тебе. Што ќе правиш?
Ако ЧПМ е женско истата ситуација само во обратен род*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom