Што би направил ако...?

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
ке го шминкам

шо ако девојката-дечкото ти каже дека е геј?

Ќе го упатам кај ликот од претходното прашање - Боки 13ка, ќе му се најде.

Што ако по грешка се избациш на факс у пижами, и тек кога си стигнал/а таму сваќаш што носиш?

ке се праам на будала
шо ке напраисш ако добиеш можност 24 часа да си спротивен пол?

ке се облечам секси и ке ке ги заебавам машките..
Ако наса објави дека за три недели удира метеор и крај на светот:што би правел тие 3 недели?:vozbud:

Ќе се обидам да останам нормална, при себе......тешко али или тоа или ќе одлепам!
Што би направил/а ако одиш во продавница и купуваш млеко, го отвараш дома и гледаш дека е расипано, па го враќаш млекото образложувајќи дека е расипано и ти даваат ново, пак го носиш дома и гледаш дека и тоа е расипано, го враќаш и тоа и пак ти даваат расипано беее.... што би направиле?

Ќе се обидам да останам нормална, при себе......тешко али или тоа или ќе одлепам!
Што би направил/а ако одиш во продавница и купуваш млеко, го отвараш дома и гледаш дека е расипано, па го враќаш млекото образложувајќи дека е расипано и ти даваат ново, пак го носиш дома и гледаш дека и тоа е расипано, го враќаш и тоа и пак ти даваат расипано беее.... што би направиле?

Ќе му ебем матер на продавачот...

Што би направиле ако сватите дека го сакате истиот пол?

Саката ќе одам:vozbud:(се шалам), па...кога ќе сфатам ќе ти кажам.
А што би направиле ако наместо коса жици почнат да ви растат ама со струја така појака малце.

ќе одам во ЕВН и ќе му продавам струја ...

шо би напрајл/а ако фатиш вошки :pos2:

Како на К-15. Едно обично шише и удри по глава додека не ги отепаш сите:baeh:

А што би направиле ако те обвинат за убиство што ен си го направил, а они имаат докази дека си го напраил

Ќе направам уште едно лично од мене барем да има за шо да ме обвинат :pos2:

Што би направиле ако прднете среде час ? :vozbud:

Ќе направам уште едно лично од мене барем да има за шо да ме обвинат :pos2:

Што би направиле ако прднете среде час ? :vozbud:
Па ќе се потрудам да не го направам тоа:pos2: а ако се случи па сеа јеби га, ко божем никој не прднал.
А што би правеле ако сте во затвор?

Ќе вежбам секој ден на што и да имаат таму за вежбање, стомачни, трчање низ двор ова она,
и ќе им барам на моите да ми носат книги да си читам, тие што сум ги пропуштила низ годиниве заради факултетски обврски исл.
(еј, абе вака гледано јас сакам да идам у затвор) :)

Што би направил/а ако изгориш на сонце ден пред твојата свадба?

Леле тоа би било срашно :( сварно незнам шо би правела, ќе се трудам да го решам проблемот:jaj:
Што би направил ако мнооогу те налутат?

Ќотек бееее,од рајот излезен!

Што би направил/а ако немате вода да се бањате 1 месец!?

Ќе се избањам во потокот....:pos2:
..хмм..
Што би направил/а ако ти го укинат интернетот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom