Што би кажете за школото Михајло Пупин-Коце Металец?!?!

• Креатор на темата Креатор на темата 98Marjana
  • Време на започнување Време на започнување
Да бегате групно ? тие групно не идат воопшто на часови .
У мое време најголем хит беше пиење пиво на голем одмор, а после пивото у автобус и низ град.
Најстрог професор Дигалов „Диги“ никогаш ништо не предаваше само даваше некакви скрипти некој ученик да чита, а он си фаќаше кривина на автобуска... И имаше мит дека ако те фати на зуб ќе треба со него да се тепаш во сала за 2-ка ако ти победиш.

сите ко у швицарска да сте праени , убаво ве прашува членот и секој прави печатни грешки сте се фатиле за тоа БИ

Колку работи се изначитав. Не го пунете мозокот на девојчето со глупости. Јас лани завршив. Не е нешто нај нај за женски школото, ама дефинитивно мене ми минаа таму најубавите 4 години. Ако знаеш како да си направиш, ќе ти биде убаво постојано. А глупостиве од погоре, се делумно неточни. :)

незнам со кој памет си се запишала,ќе глумат може некој лудило ама школово не е за женски.

Фати некој модерен смер,сега бар ги има...
а порано: бравари,ковачи,заварувачи,дреари,монтери,кранисти и сл.
Со модерните смерови тешко дека ќе најде работа во државава, подобро нека ги запише тие смерови што ги наведе, би акцентирал заварување.

Колку работи се изначитав. Не го пунете мозокот на девојчето со глупости. Јас лани завршив. Не е нешто нај нај за женски школото, ама дефинитивно мене ми минаа таму најубавите 4 години. Ако знаеш како да си направиш, ќе ти биде убаво постојано. А глупостиве од погоре, се делумно неточни. :)
Абе ме интересира ти кога учеше Чичолина предаваше ли уште Македонски? :)

Абе ме интересира ти кога учеше Чичолина предаваше ли уште Македонски? :)
Која ти е Чичолина? Не сме завикале ниедна така. Ама претпоставувам мислиш на Елизабета со црвената коса или на Маја.

Која ти е Чичолина? Не сме завикале ниедна така. Ама претпоставувам мислиш на Елизабета со црвената коса или на Маја.
Јок плава и ептен личеше на Чичолина и ептен арогантна.

Е како се викаше појма немам многу одамна беше..

Јок плава и ептен личеше на Чичолина и ептен арогантна.

Е како се викаше појма немам многу одамна беше..
Сега се овие две македнски и уште една Мирјана што е најдобра и не верувам дека за таа има лоши зборови. Незнам, да го прашам брат ми може, он заврши таму пред 7 години. :)

Сега се овие две македнски и уште една Мирјана што е најдобра и не верувам дека за таа има лоши зборови. Незнам, да го прашам брат ми може, он заврши таму пред 7 години. :)
Може да му предавала, јас таму завршив пред 19 години. :)

Школо кај што предава Чичолина...that's a fucking school! :)

Ќе бидеш една од 3те женски у генерација и како женско си го напраила најлошиот избор.

Не те знам по карактер, ама може и ќе ти одговара.

Не се секирај и на електро факс ваков беше соодносот до пред 4-5 години, сега на информатика соодносот машки женски е 30:70 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom