Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Карактер. Би го кажала тоа кога и да ме праша некој, па и да го запознаам најубавиот тип на светот и да е затрескан у мене. Beauty fades away. Character just keeps getting strong.

Не би можела да имам сериозна врска со некој што нема карактер, или барем една од карактеристиките што јас ги барам кај машко. А најубаво ми е кога најпрво запознавам карактер. Е сеа, нормално дека имам некои граници во врска со убавината ама не сум премногу пребирлива =]

Дефинитивно Карактер !
Неможам да кажам дека не гледам и убавина,ама џабе некој ако е преубав кога незнае како да се однесува или слично...
Би одбрала карактер затоа што мислам дека внатрешната убавина е многу поважна од надворешната и дека во многу ситуации таа преовладува.:pipi:

Па битни се и двете страни на женското/машкото, значи сепак 70-75% одат кај карактерот. Може некој/а да е добра ко лебац, али со очи да неможеш да ја гледаш и обратно т.е лепота !, а ко ке каже нешто, ... :salut:

Па ако може би ги избрал и ДВЕТЕ...Зашто се и ДВЕТЕ многу битни...:helou:

Кога станува збор за убавина или карактер, дефинитивно го избирам карактерот. Едноставно тој е пресуден во мојата врска. Убавината е релативна, со денешнава технологија и искусни доктури, од грдите девојки, можат да се создадат вистински убавици. Но тоа кај карактерот го нема. Карактерот го градиш, и тој си останува. Поради ова мојот избор паѓа на карактерот.

Би ги избрал и двете како прво треба да има добар карактер како второ треба да е убава а не некоја грдa како трето тие две се најважни работи ако сакаш да направиш врска :icon_cool

I Love Beautiful Girl :icon_lol:

Карактер. Би го кажала тоа кога и да ме праша некој, па и да го запознаам најубавиот тип на светот и да е затрескан у мене. Beauty fades away. Character just keeps getting strong.

Не би можела да имам сериозна врска со некој што нема карактер, или барем една од карактеристиките што јас ги барам кај машко. А најубаво ми е кога најпрво запознавам карактер. Е сеа, нормално дека имам некои граници во врска со убавината ама не сум премногу пребирлива =]
a so sto osvojuvas?so karakter ili so ubavina?

Човек без карактер не е човек, така да би избрал карактер. Што ке ми е убавица до мене но полна со Лицемерие,омразата,себичност,сарказам,дволичност....:nenene:

Човек без карактер не е човек, така да би избрал карактер. Што ке ми е убавица до мене но полна со Лицемерие,омразата,себичност,сарказам,дволичност....:nenene:
точно дека чоек без карактер не е чоек, ама па и чоек шо не личи на ништо не е чоек :).

мислам најпаметен одговор на прашањето е еден добар микс од двете. Е сеа колку од едното а колку од другото е прашање на вкус , јас би рекол пола карактер пола убајна :smir:

точно дека чоек без карактер не е чоек, ама па и чоек шо не личи на ништо не е чоек :).

мислам најпаметен одговор на прашањето е еден добар микс од двете. Е сеа колку од едното а колку од другото е прашање на вкус , јас би рекол пола карактер пола убајна :smir:
Добро бе па и ти, не оди до тој степен, Не се мисли на некој Гаргамел или Шрек.

Ако МОРАМ да бирам меѓу овие две, ако тоа се работи за партнер со кој треба да го поминам остатокот на животот, нормално дека ќе одберам карактер. Убавината е минлива.

не се бира помеѓу овие 2 кога се работи за врска... едноставно треба и едното и другото да го има, кој мисли поинаку тресе зелени

ubaite zeni se neverni, vernite mne se ubai, fakat.
najloso im e na nevernite koa ke ostarat
nikoj gi nejke a oni im ljubomorat na pomladite zeni.

Дефинитивно карактер . Бар ја самата се иам фатено во ситуација некој да ми понуди и на прв поглед да не ми се свиѓа , ама ако искочам на кафе и ми сврти муабет и покаже дека вреди, да ми се засвиѓа и после увек се каам зашто сум му лупнала корпа :( Некако многу побрзо може да ми се засвиѓа тип со карактер а да не е шмекер , отколку шмекер а без карактер ( од ваквиве обично се тргам на страна )

мммммм......па ајде да не се лажеме, сите знаеме дека секогаш за да фасцинираме некој на ова прашање без размислување одговараме дека карактерот ни е најбитен (во заблуда дека тој некој ќе ни поверува) ама сите знаеме дека првото што го приметуваме е убавината.....Така да според мене склопот од овие две работи ќе биде најпосакуваниот маж на планетата....:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom