Атеист
Дежурен Шаман
Веројатно егзибиционизмот кај верниците не може да се излечиА зошто воопшто форум за религија? Оној кој верува - си верува, не треба да објаснува образложува и докажува својата вера.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно егзибиционизмот кај верниците не може да се излечиА зошто воопшто форум за религија? Оној кој верува - си верува, не треба да објаснува образложува и докажува својата вера.

А ете, сепак имаме еден куп тука, кои од петни жили се обидуваат своите верувања/неверувања да ги натураат на другите.А зошто воопшто форум за религија? Оној кој верува - си верува, не треба да објаснува образложува и докажува својата вера.

Војна на религии или Војна на богови?А ете, сепак имаме еден куп тука, кои од петни жили се обидуваат своите верувања/неверувања да ги натураат на другите.![]()
Законот е таков - инаку мислам дека не е проблем и пролевање крв за боговите...војна на тастатури
Мао, Јосиф?Да не ти барам религиозни вести кој е покрвав - атеисти или религиозните!
Јосиф е многу далеку - за 2000 години и Мао ќе биде светец!Мао, Јосиф?
Омразата на чија страна е? На страна на религиозните или на страна на атеистите? Кое зло е поголемо?
Учете од евреите...
Во врска со крвта мислам... 
Hohohohohohoho... tajni ucenja,...sekoj pat ima tajni uchenja koga ne ja znaete vìstinata.Тајните учења во атеистите гледаат одлични војници и алатки за рушење на денешниот гнасен поредок на гнасните лаги на религијата како човекот треба да биде спасуван од богови!!!
Gurdjieff не лажи, ако може... Ти не ја знаеш вистината - ти си ја прочитал во книгите на секташи и идиоти како Гурџиев и Ошо и сега ми продаваш вода за бубрези и ми бараш некаков авторитет да си. Ти си обичен смртник и чекај си таму да умреш и да бидуваш спасуван - не ми мели ти мене за „сегашниот момент - зграпчи го денот - живеј го моментот“.
И зафрканција беше тоа дека ти си новиов ни член
П.С. И уште нешто Row-Corp : И такви како Gurdjieff најмногу ни помагаат да ги поткопуваме и бездруго трулите и изедени темели на религијата денес! Затоа и го муабетам - бидејќи тој ќе исчезне - а зборовите овде ќе останат
Значи сума сумарум: атеисти и „мудреци“ многу помагаат во агендите на тајните организацииИ кој е крив? Па нормално: ХЕПТАГРАМ!
П.П.С. Во однос на О.Т.О. , Телема, повеќе знам од проста причина што јас сум ВНАТРЕ - а другите се надвор. Ипси знае поеќе од мене ако е за така - има и други кои знаат повеќе и можат повеќе. Но тоа е тема за во Телема подфорумот - не тука.
Не сум дојден јас да си мерам пениси над кој сум - тоа ќе оставиме читатели да одлучат кој кај е и што зборува и како.
И јас реков зошто се атеистите овде - и било кој друг: ОВА Е ФОРУМ - ОТВОРЕН ЗА ДИСКУСИЈА ЗА СЕКОЈ!
Но ти сврте ко воденица на едно та исто - секташи, секташи - што си ти бре момче?
Христијанин? Штета...
Хепта доста губиш време пишувајќи на форумов земи фатисе за работа заработи некоја пара ке ти треба за да преидеш во повисок степенЈосиф е многу далеку - за 2000 години и Мао ќе биде светец!
Или оној од Карпатите новиот непрепознаен Исус!
Зборуваме за денес... христијани VS Муслимани - кој е покрвав?
Христијани VS атеисти? Муслимани VS атеисти?
Како оди математиката?Омразата на чија страна е? На страна на религиозните или на страна на атеистите? Кое зло е поголемо?
Јас велам религиозните...
Реков јас: боговите си бараат крв - вие палете си свеќи - ама пропишаната количина крв - мора да падне! Душите не ви се спасуваат со свеќи - ами со крв и пот!
На Земјата стеУчете од евреите...
Во врска со крвта мислам...
![]()
Само што завршив - сега одам на кафе.Хепта доста губиш време пишувајќи на форумов земи фатисе за работа заработи некоја пара ке ти треба за да преидеш во повисок степен

Тајната е во тоа што... дозволено е секој да зборува (така тајната се чува сама токму од тие што не треба да ја знаат).Мисли бре, мисли... еднаш барем размисли преда да ми пишуваш реферати и описи на твоите фрустрации. Што човек ќе беше... 

Rekla kazala.....ama ti nishto ne kaza....Само што завршив - сега одам на кафе.
Не губам време јас со ништо - се е тоа добро испланирано
Имам пари - но тешко степени со пари... И ти некој нов „мудрец“ си на форумов што ти сметаат телемити и иницијации а?
А темата е зошто атеисти... пишувај бре за тоа - не тука ме учиш мене што да правам.
Gurdjieff подобро човек да бара иницијација отколку да стане религиозeн ко тебеТајната е во тоа што... дозволено е секој да зборува (така тајната се чува сама токму од тие што не треба да ја знаат).Мисли бре, мисли... еднаш барем размисли преда да ми пишуваш реферати и описи на твоите фрустрации. Што човек ќе беше...
Подобро да е човек атеист отколку да е од твојот сој... И доста со тоа како секој друге во грешка освен ти. Егоисту христијанско-муслимански
Оди запали свеќа во некоја џамија - да ни ја покажеш едната апсолутна вистина
Ако не ти го пресечат фалусот и фрлат на буниште муслиманите...
Идиотизми и забегувања насекаде - религијата го свртува братот против брат! Атеистите се тука да поправат колку што може подобро.
И да им ги затворат устите на неуките и оние што бладаат со отворени очи со нивното зборување - Апсолутната им вистина![]()
„Оди крши глава“ што би рекле од твојот крај, што ме интересира мене кај ти ќе одиш ?

Знам јас што е ОТО и Хепта и Ипси нека отворат тема ОТО па ке разговараме а не да ги упропастуваме другите теми со секташки проблеми и решенија.
А зошто Хепта и Ипси на повисок степен од тебе се?

Исто како што и религиозните пробуваат да ги убедат атеистите дека не се у право. И така во недоглед.А ете, сепак имаме еден куп тука, кои од петни жили се обидуваат своите верувања/неверувања да ги натураат на другите.![]()
Hohohohohohoho... tajni ucenja,...sekoj pat ima tajni uchenja koga ne ja znaete vìstinata.
hepta, jas te zalam tebe...sakash da se prestavish deka znaesh neshto, a ustvrari samo sakash da zavedesh shto poveke clenovi....smeshno i zalno od tvoja strana.
Tajnata e vo toa,.....vlezi vnatre i nema ziv da izlezesh...... iniciran i dodeka ne ti dogori svekjata nema da izlezesh....toa e vashata tajna.
Vashata sekta e inicirana od Blavatskaja, Budistichki ogranok, djabe se prestavuvash kako ateist, koga veruvate vo reinkarnacija, i celoto vashe propagiranje se sostoi vo toa.....pravi shto ti e volja, sekako kje se reinkarnirash.....ama vo golema greshka si....reinkarnacijata ne e za sekoj, trebe da go zasluzish toa....
Не знам дали приметуеш, али постот што си ми го цитирал, се однесува и на едните и на другите.Исто како што и религиозните пробуваат да ги убедат атеистите дека не се у право. И така во недоглед.
Не знам дали приметуеш, али постот што си ми го цитирал, се однесува и на едните и на другите.
. Јбг, размислувам еднострано. Исто као кога ќе пишеш пост за дедо што убил бандити и сите ти викаат дека и македонци ограбувале куќи со старци.