Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
imam edna molba do site so koristat nod 32 od eset
mi istece licencata a trebase da mi trae do 2009 da i e.....
daj ako ima nekoj licenca da mi dae user i pass ili neka mi pise na mail
gaga_mkd@hotmail.com
pozz momci i fala

Ти пишав на маилот што си го постирал. ПРОВЕРИ.:salut:

Jaс не користам антивирус моментално :)

И не сум фатил вирус до сега.
Се плашат од мене вирусиве :motor:

Иам Kasperski internet security мн е добар задоволен сум од него а можем да кажем дека е еден од најдобрите.и не ти го кочи многу компјутерот и плус ти чисти мн добро.

Ne sum zadovolen od free antivirusuve, a inace Nod 32 e zakon, jas go koristam :)
ESET NOD32 Antivirus provides:

• Proactive Protection: The award winning Threat Sense technology combines multiple layers of detection protecting you from Internet threats before it is too late.
  • Precise Detection: ESET accurately identifies known and unknown threats. It consistently wins top awards from testing labs and is recognized for having zero false positives.1
  • Lightweight Design: Requires less memory and CPU power, allowing your computer to run fast, making more room for games, web browsing, and emailing.
  • Fast Scanning Speeds: Highly efficient program ensuring fast file scanning and product updates. It runs quietly in the background.

Вака:
користев АВАСТ, ама само кратко...не ми се допадна, а и ако сакаш да скенираш со него стрпи се едно 4-5 саата.
NOD-32 сеуште користам и мислам дека е добар, а ми треба мислење за NORTON 360 од некој кој го користи.

го користам Nod 32 и стварно е закон
досега немам никаков проблем

Kazejte mi koj e najdobar antivirus za
256 RAM!!!!!!!!!fala odnapred

А каде можи да се најди crak за NOD32 или сериски број

јас го имам NOD 32 и задоволен сум од него:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom