Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Никад не сум користел антивирус... и стварно не разбирам што ќе ми е? Да ми лапа ДДВ од процесорот? :tapp:
Умре времето Чернобил ко зрачеше радијација :pos:

Avast antivirus 6.0 и сум задоволен повеќе од 2 год го користам и нема проблеми

Avast 6.0 и Malwerebytes но авастот го ставив пред 3 месеци инаку немав ништо и многу добро си ја вршат својата работа,со правилно и разумно користење нема од што да се плашите :D

Сите се бесплатни ако ги симнеш од некој тракер сосе активатор :)
Не мислев на пиратски антивируси со торенти, не се тие сигурни. Мислев на тие што се симнуваат од самата страна (сега го имам AVG Home Edition и добар е ама ме интересира да не има некој подобар бесплатен :) ).

Не мислев на пиратски антивируси со торенти, не се тие сигурни. Мислев на тие што се симнуваат од самата страна (сега го имам AVG Home Edition и добар е ама ме интересира да не има некој подобар бесплатен :) ).

BitDefender is the Best ;)

imam kupeno G-Data internet security anti virus megutoa koga ke iskenira mi pokazuva 2 virusa, nesto vo
java aplikacijata i kompjuterot od vreme na vreme e premnogu spor. ovoj anti virus ne moze da go ocisti
po se izgleda toj virus.me interesira kako da proveram koj virus e tocno i kako da go ocistam ako so ovoj antivirus nemozam,
bidejki ako instaliram nekoj drug ke ima problem so dva anti virusa
pozdrav i blagodaram odnapred

imam kupeno G-Data internet security anti virus megutoa koga ke iskenira mi pokazuva 2 virusa, nesto vo
java aplikacijata i kompjuterot od vreme na vreme e premnogu spor. ovoj anti virus ne moze da go ocisti
po se izgleda toj virus.me interesira kako da proveram koj virus e tocno i kako da go ocistam ako so ovoj antivirus nemozam,
bidejki ako instaliram nekoj drug ke ima problem so dva anti virusa
pozdrav i blagodaram odnapred

http://devbuilds.kaspersky-labs.com...11/setup_11.0.0.1245.x01_2011_12_18_16_24.exe

Симни го, Run as administrator, намести како на сликата, на Scan scope местиш каде сакаш да се скенира, стеgни на Automatic Scan табот и на Start scanning и то...
piqyK.png

0S9j5.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom