Сите се бесплатни ако ги симнеш од некој тракер сосе активаторЌе може да ми препорачате добар бесплатен антивирус?
Не мислев на пиратски антивируси со торенти, не се тие сигурни. Мислев на тие што се симнуваат од самата страна (сега го имам AVG Home Edition и добар е ама ме интересира да не има некој подобар бесплатен ).Сите се бесплатни ако ги симнеш од некој тракер сосе активатор
BitDefender is the BestНе мислев на пиратски антивируси со торенти, не се тие сигурни. Мислев на тие што се симнуваат од самата страна (сега го имам AVG Home Edition и добар е ама ме интересира да не има некој подобар бесплатен ).
http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/avptool11/setup_11.0.0.1245.x01_2011_12_18_16_24.exeimam kupeno G-Data internet security anti virus megutoa koga ke iskenira mi pokazuva 2 virusa, nesto vo
java aplikacijata i kompjuterot od vreme na vreme e premnogu spor. ovoj anti virus ne moze da go ocisti
po se izgleda toj virus.me interesira kako da proveram koj virus e tocno i kako da go ocistam ako so ovoj antivirus nemozam,
bidejki ako instaliram nekoj drug ke ima problem so dva anti virusa
pozdrav i blagodaram odnapred