Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
POMOS

abre luge od kade mu davate na Kaspersky update.sum isprobal milion kodovi i nitu eden ne bil validen :( ili nekoj od kodovite ke raboti 1-2dena i potoa e vednas na BlackList ili uste na samoto stavanje na kodot e na BlackList :( neznam so da pram.znam deka nekoj rece nesto za "posebni serveri" so nekoja programa.ako nekoj moze da mi pomogne neka pobrza...pls pozdrav

касперски 6.0 и засега добро ме служи

Ја користам McAfee и немам никакви проблеми. Единствено глупо е што за скенирање се чека ...... ухуууууу

мене 200 000 фајлови ми скенира за 3 саати

Од искуство Linux(the best antivirus protection), иначе за под Win моментално користам NOD32 иако и од Kaspersky воопшто не се жалев само што зема многу меморија. Иначе и со двата антивируси проблеми со клучевите(истиот проблем го имав и со BitDefender). Моментално кај NOD32 со кракот го направи trial верзија, па сега треба да барам чаре кога ќе му помине „рокот” :(

Немам никоаков антивирус моментално =/
Многу ми се допаѓаше Панда Антивирус, ама ми отиде евалуејшн вржн. И сеа сум само на АVG, и то.

AVAST NAJBOLjE

Ne ve svakam kako moze Kasperskoto gomno da go stavate vo Pc.Toa spored mene e najglupiot i naj sporiot anti virus ke vi go zaebe Pc-to jas vi vikam ke ve natera da go iskrsite od nervoza...

P.S. Samo Avast (sam pravi upload ne zamara so scan ako si na nekoja stranica so virusi ti javuva i ja blokira stranicata)

Kaspersky go koristam i ok e.

xmidpoe напиша:
Од искуство Linux(the best antivirus protection), иначе за под Win моментално користам NOD32 иако и од Kaspersky воопшто не се жалев само што зема многу меморија. Иначе и со двата антивируси проблеми со клучевите(истиот проблем го имав и со BitDefender). Моментално кај NOD32 со кракот го направи trial верзија, па сега треба да барам чаре кога ќе му помине „рокот” :(

немора да чекаш 30 дена за NOD32, па пак да инсталираш и 300та чуда да правиш. има програм на интернет, се викa Eset Security Suite, а тоа е производителот на NOD32. јас го имам снимено и во него вклучува NOD32, анти спам заштита и сопствен firewall. топ работа

а исто така иам и AVG 7.5 и е многу добро.
исто така и AVG Anti - Spyware што е многу корисна работа

Norton Client Security, so Norton Antivirus Corporate....prilicno e dobar

Луѓе може да се користат два или повеќе антивируси истовремено?

Vlatko_Rusin напиша:
Луѓе може да се користат два или повеќе антивируси истовремено?

Може, ама никој не го препорачува тоа...создава конфликти помеѓу програмите. Значи да - може, но не - немој да го направиш тоа, нема да ти понуди екстра заштита :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom