Што ако партнерот/партнерката оди на кафе со личност од спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Rockstar90
  • Време на започнување Време на започнување
Де не се прајте многу либерални, жити сВе.

Станува збор за нов дечко кој скоро ја запознал, додека сте вие во врска, значи не и е пријателче од порано. И ја вика на кафе.
И сега, вас тоа нема ич да ве замара? Ко демек, оди душо на кафе.
Дај бе не се акајте од земја, бар вие машките треба да знаете дека скоро 99% од вас не ги гледаат новите познанички ко другарки само.

Дај бе не се акајте од земја, бар вие машките треба да знаете дека скоро 99% од вас не ги гледаат новите познанички ко другарки само.
Јас сите мои познанички ги гледам како другарки!

Сексуални другарки...

Да, исто така 99% од новите познанички сакаат да бидат изсексани од нас.

Не е тоа поентата на муабетот.
Поентата е дали тоа тебе ќе ти смета. Ситуацијата што ја опишав погоре, ќе ти смета?

Што автоматски го прави излагањето на кафе дур си у врска оправдано? За двете страни збориме во две ситуации.

Не е тоа поентата на муабетот.
Поентата е дали тоа тебе ќе ти смета. Ситуацијата што ја опишав погоре, ќе ти смета?
Нема да ми смета, ако сака она да биде у врска со мене, ќе биде со мене па макар и со сто луѓе испаднала на кафе. Сметам дека сум одбрал зрела личност со која би градел врска. А и на крајот на краиштата, ваљда има мозок и она за да мисли што е правилно а што не. Не сум јас полицаец па ќе вардам со кого иде и кај иде. Љубоморни испади е нешто најмизерно шо може да се деси у една врска.[DOUBLEPOST=1395267210][/DOUBLEPOST]
Што автоматски го прави излагањето на кафе дур си у врска оправдано? За двете страни збориме во две ситуации.
Рики, ироничен бев.

Нема да ми смета, ако сака она да биде у врска со мене, ќе биде со мене па макар и со сто луѓе испаднала на кафе. Сметам дека сум одбрал зрела личност со која би градел врска. А и на крајот на краиштата, ваљда има мозок и она за да мисли што е правилно а што не. Не сум јас полицаец па ќе вардам со кого иде и кај иде. Љубоморни испади е нешто најмизерно шо може да се деси у една врска.

Е ако со 100 излезе на кафе, си го обрал бостанот ... :D
Тоа дека ич нема да ти смета, не верувам, па ти колку сакаш викај го. Нема да ти смета ако не ти е гајле за таа личност, во друг случај ќе ти. Барем малце сега, да не се лажеме. ;)

Е ако со 100 излезе на кафе, си го обрал бостанот ... :D
Тоа дека ич нема да ти смета, не верувам, па ти колку сакаш викај го. Нема да ти смета ако не ти е гајле за таа личност, во друг случај ќе ти. Барем малце сега, да не се лажеме. ;)
Сакаш верувај, сакаш не.

Vo zivotot srejkavame licnosti koi ne inpresioniraat ili ne pravat srejkni so nivnoto prisustvo.Nz dali ste go pocustvuvale toa.Nekoi od niv sakate da se sprijatelite i da ostanite prijateli za da bidat sekogas do vas neli!?
Nekoi od niv mozebi ke si odgovarate so karakterot i privlecnost od dvete strani pa ke bide nesto povejke.
E sega...pienje kafe ako ima decko..Prva rabota sum izlegol so devojcina dosega koi imale decko i na kafe sme razgovarale sosema za profesionalno,a ne za ljubov i nesto slicno.Znaci opsti temi od zivotot.Toa vi se ima sluceno na site! Iako negirate nekoj raboti sigurno imate licnost vo zivotot so koja sakate da piete kafe ne mora da bidi miely cyrus neli? moze da bide sekoja obicna licnost koja ve pravi srejkni kako sto spomenav so nezinoto prisustvo.
Eve ke vi kazam Koga ke ja vidam devojkava vo grad ednostavno denot iako nesto sum neraspolozen,nevesel znaci vo sekudna mi se menuva i sum srejken.Odvnatre e toa.A dosega samo 2 pati mi se ima sluceno ova,znaci ima i poubavi devojki od ovaa no ete peperutkite ne bile da recam vistinski.A site znaete deka ljubovta e decka i se izrazuva na detski nacin-ne bidete tolku ozbilni vo zvitov...Eden e i zaeban e ali pa na krajot interesen e...

Kako i da e.Izleguvanje na kafe mozam da ja razberam od pricina sto ima decko deka ke ja vidi nekoj ili nesto slicno.No da te blokira nekoj bez pricina a i bez objasnuvanje ne mozam da razberam.Me prasavte dali ke ja prifatam posle od ko ce me odblokira.Dodeka ima decko jas ne se mesam kako sto i ne se mesav dosega.Samo so kafeto ke znaev dali ni odi muabetot,ednostavno za pocetok da se zdruzam,neli.Kako i da e,zapoznavanjeto novi prijateli i vie samite znaete ne e na odmet.Shirenjeto krug prijateli e dosta vazno.Sam ne se zivee...Bi mi bilo milo ako dadete nekoj sovet dali da i se javam na mobilen i da ja prasam zosto ili voopsto da ne go pravam toa. :D

Станува збор за нов дечко кој скоро ја запознал, додека сте вие во врска, значи не и е пријателче од порано. И ја вика на кафе.

E добро Маја, ако решила да иде на кафе со некој другар, пример од факс, од форум, од бла бла не е битно, шо треба да напраам јас? Да ја заклучам дома, не неможе да идеш никаде? Не сум љубоморен тип, не праам испади, ако ми е стало до нејзе нема да ми е сеедно, али сигурно нема да кажам ништо, а тоа го очекувам и за возврат. И имаш право секој паѓа на искушение, поготово ако е згодна и убава мммм:drk:...хехехе

Епа ќе оди на кафе кога не и бараш. Друг ќе и бара. :pos:

дај бре какво кафе,има да седи дома и да го раЏа брееееее[DOUBLEPOST=1395331034][/DOUBLEPOST]
Епа ќе оди на кафе кога не и бараш. Друг ќе и бара. :pos:
шо има врска ова со љубомората ?

дај бре какво кафе,има да седи дома и да го раЏа брееееее[DOUBLEPOST=1395331034][/DOUBLEPOST]
шо има врска ова со љубомората ?

Нигде не спомнав дека има врска со љубомората.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom