Што ако партнерот/партнерката оди на кафе со личност од спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Rockstar90
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш верувај, сакаш не.
Немој да си ме викнал на кафе! :D

Оваа ситуација има две лица, нашиот поглед на работите и погледот од другата страна. Ние ако одиме, идеме на кафе и на муабет. Кога иде партнерот на кафе во нашиот мозок тој не оди на кафе сигурно има нешто! :D

Оваа ситуација има две лица, нашиот поглед на работите и погледот од другата страна. Ние ако одиме, идеме на кафе и на муабет. Кога иде партнерот на кафе во нашиот мозок тој не оди на кафе сигурно има нешто! :D

А демек вие дами не паѓате на искушение?

А демек вие дами не паѓате на искушение?
Не постои човек кој не паѓа во искушение. Само работата во овој муабет не е паѓање во искушение, бидејќи кога некој ќе сети хемија или ќе се повлече или „кафето“ сигурно ќе биде премолчено. А на прв поглед возрасни сме да паѓаме во транс, нели :)

Кое кафе бе, које пичке материне...
rulez.gif

Ја искрено не би можела да бидам со некој во врска што ќе иде на кафиња со други девојки...али ако случајно бидам би му кажала дека ми смета и не значи дека не му верувам, али сепак денеска поголем е бројот на девојки кои сакаат зафатени машки, кои буквално се хранат со тоа ако уништат некоја врска.. А и јас сум љубоморна, така да не би успеала во врска со таков :)

На пиво јас викам, не на кафе :D

Абе ако сака партнерот нешо да напраи, сигурно не е толку глуп да kaже дека ќе иде на кафе со особа од која очекува да добие нешо повеќе од муабет :)

На пиво јас викам, не на кафе :D

Абе ако сака партнерот нешо да напраи, сигурно не е толку глуп да kaже дека ќе иде на кафе со особа од која очекува да добие нешо повеќе од муабет :)
Има и такви, дури одпосле нема да си веруваш колку глуп и слеп си бил. Нема криење, ти си мислиш другарство имаат, они пегла систем. Али јебеш га од грешките се учи. Дали ќе оди или нема да оди на кафе, исто ти се фаќа, ако сака да направи нешто ќе направи.

Aко сум бил на кафе со некоја не значи дека сум се изебал или ќе се изебам со неа.

Убаво е да се знаат намерите. Или да се препознаат.

Ако он иде на кафе со девојка која ни самиот не ја знае, онда и ја ќе идам со дечко кој не го знам многу, но ете обично кафе де! И таман ќе го упознаам и нема да ми е веќе непознат;)
И ако не му смета што ќе искачам со дечки, нема ни мене воопшто да ми смета ништо;)

Ако он иде на кафе со девојка која ни самиот не ја знае, онда и ја ќе идам со дечко кој не го знам многу, но ете обично кафе де! И таман ќе го упознаам и нема да ми е веќе непознат;)
И ако не му смета што ќе искачам со дечки, нема ни мене воопшто да ми смета ништо;)

Ете типичен циничен женски одговор, искочи супер али и ја ќе искочам или ќе ти го извадам на нос да се покаеш шо дури си помислил да искочиш...:cautious:

women_quote_8.jpg

Ете типичен циничен женски одговор, искочи супер али и ја ќе искочам или ќе ти го извадам на нос да се покаеш шо дури си помислил да искочиш...:cautious:

Нормално;) Се што може он можам и јас!
Не нема да му извадам на нос, него мој тел ќе фршти од негови позиви додека си пијам кафенце со тој дечко..Али кафе е де што има да се тревожи;)

Нормално;) Се што може он можам и јас!
Не нема да му извадам на нос, него мој тел ќе фршти од негови позиви додека си пијам кафенце со тој дечко..Али кафе е де што има да се тревожи;)

A ако не ти фршти телефонот од дечко ти дур пиеш кафенце со непознатиот дечко? Пак дечко ти ќе биде крив ? :pipi:

A ако не ти фршти телефонот од дечко ти дур пиеш кафенце со непознатиот дечко? Пак дечко ти ќе биде крив ? :pipi:
Ако не ми фршти значи не го боли за мене, не му е стало што ја праам таму, на кафе ли сум со кој. Е тогаш он е веќе минато за мене;)

Ако не ми фршти значи не го боли за мене, не му е стало што ја праам таму, на кафе ли сум со кој. Е тогаш он е веќе минато за мене;)

Да де, значи пак дечко ти е крив!

жени..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom