Што ако нападнат вонземјани?

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
ќе ги испукам и ке си заминат со искината маица...:pos2:

Испод мале декице
Ја и ти и звјездице
Грицкат чемо грожџе
Чекат чемо рат да проџе

in other words::sekss:

Ако не нападнат ќе им фрлиме тактички нуклеарки. :vozbud:

Ќе им го пуштам Коста да им запее Го сакам Елвис Присли и одма сите ќе умрат од мозочен удар...
Green Brains Everywhere!!!

Ќе им викнам инспекција да им ги затвори бродовите ради нехигиена:toe:

ne postojat voznemljani toa e izmislica po filmovi americki nekoi stvorenja ligavi kao insekti samo ogromni doagaat na zemljava i pocinjat da ubivaat sve zivo posle doaga glavnata uloga herojot i naoga nekoe tajno oruzje od tajni laboratorii na americka vojska pred da ja unistat planeta zemlja u posledna sekunda spasava sve i ja zalapuva tipkata so stoi do nego. ako imalo vonzemljani do sea sto pati ke dosle navamu ili ke pratele nesto da kazat. ima jaki filmcinja so niv ali ne postojat.

ne postojat voznemljani toa e izmislica po filmovi americki nekoi stvorenja ligavi kao insekti samo ogromni doagaat na zemljava i pocinjat da ubivaat sve zivo posle doaga glavnata uloga herojot i naoga nekoe tajno oruzje od tajni laboratorii na americka vojska pred da ja unistat planeta zemlja u posledna sekunda spasava sve i ja zalapuva tipkata so stoi do nego. ako imalo vonzemljani do sea sto pati ke dosle navamu ili ke pratele nesto da kazat. ima jaki filmcinja so niv ali ne postojat.

Е сега пак и ти, не постојат, ни го еба филмот...:nesum:
Исто ко дедо ми, коа бев мал и таман че се загледав некој филм, и еве ти го него: шо е ова лаги со опашки...така да ти ебем и филм и се...

Е сега пак и ти, не постојат, ни го еба филмот...:nesum:
Исто ко дедо ми, коа бев мал и таман че се загледав некој филм, и еве ти го него: шо е ова лаги со опашки...така да ти ебем и филм и се...

u pravo bil dedo ti. ja ne sum videl i ne znam koj da videl nekoj vonzemljanin insekt od 3 m visok ljigav so pipci kaj so odi po ulicive i unistuva sve zivo i divo

u pravo bil dedo ti. ja ne sum videl i ne znam koj da videl nekoj vonzemljanin insekt od 3 m visok ljigav so pipci kaj so odi po ulicive i unistuva sve zivo i divo

У реду све тоа, него си замислуваме...пример како да си замислуваш дека комшиката е напалена женетина и мастурбира на тебе, нежно повикувајќи те...:toe:

У реду све тоа, него си замислуваме...пример како да си замислуваш дека комшиката е напалена женетина и мастурбира на тебе, нежно повикувајќи те...:toe:

te sfakam be...kao da gledas film a u stvari si mislis deka vistina se desava samo so ima sea vrska vonzemljani i nekoja so si ja chesa pickata komsikive ovde u vtori vlez sve staro,mrsavo gadno be use toa mi fali da si zamislam nekoja od ovie komsikive kaj so si ja chesha pickata i da se ubijam odma

Абе вонземјани постојат ама се кријат.
Денес видов еден куп како чекаат автобус и носеа зимбилчиња во рацете.

Ќе се организираме по месни заедници за одбрана, на ќош пункт ќе направиме со вреќи од песок и ситни камчиња О. ќе биде на митралез Шарац и К. ќе му биде полнач на митролезо :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom