Што ако Грција стави вето за Влез во НАТО?

• Креатор на темата Креатор на темата theprince
  • Време на започнување Време на започнување
Астерикс, едно ќе те замолам.

Бидејќи на мене а очигледно и на многу други воопшто не им е јасно како да се изведе таа операција да се вратиме од Букурешт и со НАТО и со уставното име, ќе те замолам да ни објасниш како тоа може да се изведе?

Нека му го каже Шеќеринска рецептот на Груевски и што е до мене нека ги земе сите ловорики за тоа ако е толку способна!

Може и на јавноста ди и го соопшти па да видиме каков е тој план?

Многу ме интересира твојот одговор!

па како да му каже кога не ебе жива сила премиерот, да ми зивините на изразот

Дали според времената спогодба Грција смее да стави вето на името под кое сме признати во ООН? Како дојдовме во ситуацијава или да смениме името или вето???

Не смее ама НАВОДНО ќе го направи тоа. Сега се работи дали блефираат или се озбилни.

Ако се озбилни, не смеат ама во договорот нема пенали за прекршен договор :wink:.

Да сум на негово место, и јас не би се :vozbud:возбудувал со сексуални фантазии околу Шекеринска.

Е па би му дошла како добар тренинг за со Меркел или Дора,во секој случај.:pos2:

Дали според времената спогодба Грција смее да стави вето на името под кое сме признати во ООН? Како дојдовме во ситуацијава или да смениме името или вето???

Томче, абе има тема за тоа, не прашувај тука.

Инаку, согласно времената спогодба не треба да ни го попречува влезот во ниту една организација каде е ечленка ако е под референцата.

До ова дереџе стигнавме од неспособни политичаи кои од фотењата потаки не знаат.

Инаку, согласно времената спогодба не треба да ни го попречува влезот во ниту една организација каде е ечленка ако е под референцата.

До ова дереџе стигнавме од неспособни политичаи кои од фотењата потаки не знаат.

Море и за фотељи не ги бива.

Во право си дека има тема,но топикот е „што ако Грција става ВЕТО„ и јас прашав дали воопшто смее да стави вето..

Ова е 21ви век и овде владеат законите на посилниот,кој тоа не го разбрал досега,нема ни да го разбере одсега.:(

Штета што е така:(И Голијат го мислеше тоа, но....:)Не треба да се губи верба!

Не е вистина!СДСМ беше против насилни протести кои што можат само да ни наштетат
Ха! Затоа ги активираше своите партиски полтрони како полтронот од Карпош „командант Коки“ да прават бељи, а треба и да ги мижиме излагањата на Шекерка-Крадемарули-Дебилијан Станковиќ колку биле против протестот...

Туку, зошто астерикс и останатите Шекеринковци ќутата за формулата со која Македонија нема да попие вето, ќе го зачува уставното име и ќе влезе во НАТО?

Навитина, зошто ќутат, ама и ти си нешто гласен (ако мислиме за истото)?

А тие молчат (мое мислење) бидејќи со тоа решение се отпочнува процес за затворање на македонското прашање (кое не е само името)

А кога почнало Македонското прашање??? Сум пропуштил нешто?

Па Гарфилд, ние дома не го ни спомнуваме Македонското прашање, а кога ќе се направи нешто да се потсети народот дека сме тука, бива задушувано, што да очекувам од надвор...

Се најде фригиднава да кажува што и како требало...А Шема, е ист како таа што беше пред десет години...прости пуленчиња, кои зборат со јазикот на партијата, а не на народот!

Пишав резолуција, таа не е ли добар почеток за решавање на македонското прашање.

Писмен си, придружи се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom