Што ако Грција стави вето за Влез во НАТО?

Член од
29 февруари 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Астерикс, едно ќе те замолам.

Бидејќи на мене а очигледно и на многу други воопшто не им е јасно како да се изведе таа операција да се вратиме од Букурешт и со НАТО и со уставното име, ќе те замолам да ни објасниш како тоа може да се изведе?

Нека му го каже Шеќеринска рецептот на Груевски и што е до мене нека ги земе сите ловорики за тоа ако е толку способна!

Може и на јавноста ди и го соопшти па да видиме каков е тој план?

Многу ме интересира твојот одговор!
па како да му каже кога не ебе жива сила премиерот, да ми зивините на изразот

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Дали според времената спогодба Грција смее да стави вето на името под кое сме признати во ООН? Како дојдовме во ситуацијава или да смениме името или вето???
Не смее ама НАВОДНО ќе го направи тоа. Сега се работи дали блефираат или се озбилни.

Ако се озбилни, не смеат ама во договорот нема пенали за прекршен договор :wink:.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да сум на негово место, и јас не би се :vozbud:возбудувал со сексуални фантазии околу Шекеринска.
Е па би му дошла како добар тренинг за со Меркел или Дора,во секој случај.:pos2:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Дали според времената спогодба Грција смее да стави вето на името под кое сме признати во ООН? Како дојдовме во ситуацијава или да смениме името или вето???
Томче, абе има тема за тоа, не прашувај тука.

Инаку, согласно времената спогодба не треба да ни го попречува влезот во ниту една организација каде е ечленка ако е под референцата.

До ова дереџе стигнавме од неспособни политичаи кои од фотењата потаки не знаат.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193

Инаку, согласно времената спогодба не треба да ни го попречува влезот во ниту една организација каде е ечленка ако е под референцата.

До ова дереџе стигнавме од неспособни политичаи кои од фотењата потаки не знаат.
Море и за фотељи не ги бива.

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7

Во право си дека има тема,но топикот е „што ако Грција става ВЕТО„ и јас прашав дали воопшто смее да стави вето..

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ова е 21ви век и овде владеат законите на посилниот,кој тоа не го разбрал досега,нема ни да го разбере одсега.:(

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.340
Поени од реакции
6.022
Штета што е така:(И Голијат го мислеше тоа, но....:)Не треба да се губи верба!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не е вистина!СДСМ беше против насилни протести кои што можат само да ни наштетат
Ха! Затоа ги активираше своите партиски полтрони како полтронот од Карпош „командант Коки“ да прават бељи, а треба и да ги мижиме излагањата на Шекерка-Крадемарули-Дебилијан Станковиќ колку биле против протестот...

Туку, зошто астерикс и останатите Шекеринковци ќутата за формулата со која Македонија нема да попие вето, ќе го зачува уставното име и ќе влезе во НАТО?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Навитина, зошто ќутат, ама и ти си нешто гласен (ако мислиме за истото)?

А тие молчат (мое мислење) бидејќи со тоа решение се отпочнува процес за затворање на македонското прашање (кое не е само името)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
А кога почнало Македонското прашање??? Сум пропуштил нешто?

Па Гарфилд, ние дома не го ни спомнуваме Македонското прашање, а кога ќе се направи нешто да се потсети народот дека сме тука, бива задушувано, што да очекувам од надвор...

Се најде фригиднава да кажува што и како требало...А Шема, е ист како таа што беше пред десет години...прости пуленчиња, кои зборат со јазикот на партијата, а не на народот!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Пишав резолуција, таа не е ли добар почеток за решавање на македонското прашање.

Писмен си, придружи се.

Kajgana Shop

На врв Bottom