Што ако би ти кажале дека умираш!?

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи во кој период од животот би ми го кажале тоа. Доколку ми кажат сега, ќе се збогувам со сите кои мислам дека биле вредни во мојот живот, а после ќе се затворам во гаража, ќе упалам кола и ќе се угушам со јаглерод моноксид, барем ќе заспијам мирно и нема да станам. А пак доколку ми кажат кога веќе ќе бидам мајка, до последен здив ќе се борам, само за да бидам покрај своите деца, затоа што верувам дека е тешко да растеш без родител. Како и да е пу пу пу скраја да е, на никој не му посакувам такво нешто.

Ќе примам огормна количина на LSD. Со крајни маки ќе се обидам да организирам некое такво мрљтаво фестивалче на плоштад. Ќе истетовирам црн коњ на лево стапало и ќе го запалам америчкото знаме кое ќе го „обесам“ на јарбол.

пусти фантазии :LOL:

Прво, никому не би кажала. Веројатно малку би се дрогирала. Зависи колку време ми останува. Ако имам барем година дена - ќе гледам да отидам во Јапонија, животна желба ми е. Bungee jumping :D
Ќе гледам на сите што ги сакам да им покажам дека ги сакам. Би опцула неколку луѓе. Би се смирила со неколку. Би плачела и мноогу би се смеела.

Ќе побарам да ме клонираат и тоа во што поголем број примероци, тоа ќе биде мојот проштален подарок за човештвото. :P

Ке го соберам семејството за последен пат да им спремам вечера. После откако сите ке си отидат по свој пат, преостанатиот дел од денот ке го поминам пцуејки гневно од терасата со шака крената горе, сите луѓе што сум ги запознал по азбучен ред.

на одење од школо ќе ја пречекам учителката по физика и че и го зачукам до даска,ако не по физика може и по математика ;)

Сум бил во ситуација кога сум зборувал со личност што е неизлечиво болна, а личноста не знаела за тоа во моментот. Мислам дека изразот мој и говорот на телото ме издадоа, бев стварно шокиран. А ако јас дознаам дека имам уште Х дена да живеам ќе направам листа од најлуди работи што треба да ги направам и не умирам се додека не ја исполнам цела листа.

Procesot na umiranje pocnuva od denot na radjanjeto, i sega naseto minato e vo racete na smrtta.

- ќе се симнам доле и околу зграда ќе ги соберам за последен пат
кесите со сметки,марамиците за газе,чепкалките за уши а богами
и по некој реквизит за заштита на натилитетот и тоа во разни бои
а потоа нека му ја мислат другите додека истото не им дојде до
нивните тараси и во исти миг бар ќе се сетат за момент на мене !

Па ќе го прошетам цел свет. Тоа ми е последната желба пред да умрам.
И ќе ги соберам сите што ги знам и ќе направам журче. :D

Ако на некој мој близок му се случи тоа, ќе паднам у депресија...Не знам како би се однесувала со него. Ако мене ми кажат дека ќе умрам, ќе добијам срцев удар и ќе умрам порано одколку шо ми кажале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom