Што ако би ти кажале дека умираш!?

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
Првите ден-два ќе се затворам во соба и претпоставувам ќе плачам.Но после ќе се потрдудам преостанатото време да го искористам најдобро што можам,да бидам со луѓето кои ме прават среќна и да ги направам сите оние работи кои отсекогаш сум ги сакала а до тогаш не сум ги направила...

Ke mi bide tesko da poveruvam.... a vo moeto preostanato vreme ke se obidam da se odnesuvam normalno iako ke bidam deprimirana najverojatno ke sakam da bidam opkruzena so lugeto sto gi sakam a onoj sto nema poim deka go sakam ke bide izvesten vo posleden moment bas kako vo spanskite serii :vozbud:

веројатно ќе забегам во некоја планина на некое место каде никој нема да може да ме најде и ќе си умрам таму. Барем нема да се крева галама околу мојата смрт, туку сите ќе мислат само дека сум исчезнал некаде.

едно е сигурно: нема да сум тука на кајгана. ке бидам со најблиските и ке побарам прошка од сите оние на кои сум им згрешил...

ke ograbam 2-3 banki i so parite ke otidam na plostad i ke delam ke gi frlam neka zaziveat lugeto malku...
pa posle so saka neka mi praat

Ќе си купам кока и ќе се дрогирам, барем ќе умрам како господин, а којзнае можеби ќе ми направат споменик во Холандија. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom