Максимално ќе го искористам преостанатото време. Ќе ги направам работите за кои сум сонувала и мечтаела долго време и секогаш сум велела "ајде утре ќе го сторам тоа" но сето тоа останало недопрено, сето време би го поминувала со семејството, со пријателите и би му се радувала на животот, на тоа што ми останало од него.
Вајда прво ќе бидам во голем шок, а после ќе гледам да го искористам максимално преостанатото време...Би сакала да го поминам со луѓето кои ги сакам и би сакала да се изнашетам низ светот за последен пат
Прво ке поставам повеке експлозиви на разни места во е*аната грција.Откако тоа ке го направам совеста ке ми биде мирна па после следува забава тоес алхохолот
Една ствар ме копка.Ако сите едвај чекаат да им се соопшти дека ќе умрат за да се ослободат од моралните пранги,тогаш зошто едноставно сите не почнат да лудуваат уште сега па одма после тоа да си свирнат еден метак у чело?
Ја не глеам разлика да го еам...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.