Што ако би ти кажале дека умираш!?

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си продолжам исто како и порано, нема да правам ништо посебно, ниту пак некој ќе дознае што ќе се случи..

Максимално ќе го искористам преостанатото време. Ќе ги направам работите за кои сум сонувала и мечтаела долго време и секогаш сум велела "ајде утре ќе го сторам тоа" но сето тоа останало недопрено, сето време би го поминувала со семејството, со пријателите и би му се радувала на животот, на тоа што ми останало од него. :)

Вајда прво ќе бидам во голем шок, а после ќе гледам да го искористам максимално преостанатото време...Би сакала да го поминам со луѓето кои ги сакам и би сакала да се изнашетам низ светот за последен пат :)

Прво ќе отидам во Неготино :ROFLMAO: остатокот го минам со фамилијата!

Ќе одам и ќе им се заблагодарам на сите што ги почитувам и што ме почитувале.

Прво ке поставам повеке експлозиви на разни места во е*аната грција.Откако тоа ке го направам совеста ке ми биде мирна па после следува забава тоес алхохолот :vozbud:

Човек сум шо секогаш гледат на светла страна,оптимист....али во таков случај единствена работа шо би ја напрајл би била самоубиство.... :)

Ќе пијам толку многу што ќе умрам од пиење побрзо :D

Една ствар ме копка.Ако сите едвај чекаат да им се соопшти дека ќе умрат за да се ослободат од моралните пранги,тогаш зошто едноставно сите не почнат да лудуваат уште сега па одма после тоа да си свирнат еден метак у чело?
Ја не глеам разлика да го еам...

Ќе запалам цигара и ќе си сварам кафе, што треба друго да правам.

Ќе тргнам на пат. И така дома ретко се прибирам, па последните денови нема да можам да седам и да чекам.

Iskreno, bi mi bilo milo. Bi se oslobodila od mnogu raboti.

Ќе ги ограбам сите банки во градот и парите ќе ги дадам на другарите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom