Што ако би ти кажале дека умираш!?

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
Прво и основно, ќе се насекирам за моите блиски како ќе продолжат без мене. Ќе си земам лист и пенкало, ќе си запалам цигарче и ќе напишам тестамент :) Нема да одам од врата до врата за да бидам со најблиските цело време, и онака сум со нив, ќе гледам последните моменти поминати со нив да ги направам уште поинтересни од тоа што досега биле...
И би им ги посветил зборовите од Еминем од песната When I'm gone
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back....

Ако ми кажат тогаш ќе мислам за тоа сеа не ми иде на памет нишо едноставно не сакам да мислам за тоа

Сакам само да е полесна смртта.Нема да сум ни прв ,ни последен.

Pa i taka ke umram nekoj den :D moze od soobrakajka ,a moze od bolest :? hmm ... da znam predvreme, bi se zboguvala na eden nacin so najbliskite vo smisla bi gi izvestila i ne bi se zamarala so rabota i bi ziveela bi luduvala :D :)

Ќе ги правам работите кои најмногу ги сакам, ќе отидам на местата каде имам најубави спомени ќе излегувам, ќе бидам опкружена со оние кои најмногу ми значат и ќе отидам во салата Градски парк на трибина заедно со сите луѓе од таму за последен пат да го осетам тоа прекрасно чувство... ќе си грмам де.:)

malku glupo ke bide site so ke ne sozaluvaat i ke ni odat po gazot ali od nekoja strana i ubavo :D ! (sala)

Сакам да ги видам тие кој ми значат... тоа ми е најбитно!!!

Веднаш штом ми казат , идам се фрлам и обидувам да се удавам (ако е тоа возмозно) тука во Дојран

Ќе платам озвучување , ќе поставам бина на плоштад , ќе земам гитарата и ќе свирам до смрт.

Ке идам у Арачиново и ке купам две половни бомби и една у уста ке ставам и една на комсијата и ај у .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom