Што ако би ти кажале дека умираш!?

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
Ке ги убијам сите идиоти што сум ги запознал :D

Ќе му речам -Па и ти умираш бе волу!...при што потоа смеејќи се ќе заминеме на пиво в коперација.

То шо во оваа ситуација последно ми паѓа на ум то ќе го напрам :)

Ја ќе им речам: и што сеа? И после ќе почнам да ковам планови како да го поминам преостанатото време :D можеби ќе напраам некои работи за кои сум немал г`з да ги направам xD

Ќе плачам до бескрај и ќе викам why meee... и од коа завршувам со пишувањево трипати чукнувам у биро.

Што ако ми кажат дека умирам? Ќе им кажам добро утро, го знаев тоа уште од многу порано. А после тоа удри на веселби, па еднаш се живее мајка му :)

najverojatno ke odam ke ja siluvam najubavata zenska sto ke ja sretnam a potoa ke odam da ograbam nekoja banka ili nesto slicno i parite ke mu gi ostavam na moite bliski :) :)
dobra idea imam :)

Ќе ги посетам сите оние што ми значат и ќе се извинам за сите грешки што им ги имам некогаш направено.
Ова треба да се прави и кога знаеш дека имаш за живеење, ама подраматично е инаку. :)

хмм , се родив плачејќи додека сите се смејат ќе умрам смеејќи се додека сите плачат.
Секогаш сум гледал секој миг да го искористам максимум уживам во пејсажи, во друштво на кафе, правам нешто што никогаш не сум го направил. Секоја нова идеа и ново нешто ми се предизвик да имам страв од се што е ново ама тоа не ме тера да се откажам туку да го направам. Во животов сум поминал и ќе поминувам многу лудории, забави, плачења, очаи.. но секогаш сум го давал максимумот од мене. За ништо не се каам и Ако утре ми речат дека немам уште многу време ВООПШТО нема да ми биде криво СУМ ГО ДАЛ максимумот од мене. И така и ќе го искористам тоа време што ми останало.

Треба да ти кажат дека умираш за да им кажеш на сите дека ги сакаш и да се извиниш на тие што си им згрешил? И да ги напраиш работите што не си имал г`з да ги напраиш?
Ебате wake-up call, ебате. Ако смртта ви е тригер за да смените нешто.

Треба ли некој да ти каже....хахахх па кој не умира ?
Штом се раѓаш почнуваш да умираш, но биг дил.
Се додека знаеш кој си.

Ништо не менува. Сите знаеме дека умираме.

па незнам. би поминала шо поке време со најблиските.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom