раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.684
- Поени од реакции
- 1.990
Абе брат ја у Евива не сум бил 2 години ама сигурен сум дека работе цело време. Не знам како не си ја заварил отворена.anyone ???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе брат ја у Евива не сум бил 2 години ама сигурен сум дека работе цело време. Не знам како не си ја заварил отворена.anyone ???
Нели има билјардо во една куќа кај болницата? А мислам дека и над Версај имаше едно или грешка сум?Абе брат ја у Евива не сум бил 2 години ама сигурен сум дека работе цело време. Не знам како не си ја заварил отворена.За друга не ми текнува, знам дека имаше пред 4-5 години една играчница 2-3 куќи под Ребус, само не знам дали работе уште.
Неам појма, за тие две места знам дека имаше, за други не а и секако сум труп у билиард јас и никогаш не ме интересиралоНели има билјардо во една куќа кај болницата? А мислам дека и над Версај имаше едно или грешка сум?
Затворена е повеќе од 2 години таа под Ребус.Абе брат ја у Евива не сум бил 2 години ама сигурен сум дека работе цело време. Не знам како не си ја заварил отворена.За друга не ми текнува, знам дека имаше пред 4-5 години една играчница 2-3 куќи под Ребус, само не знам дали работе уште.
елкос работи до 21h во неделаКај има бе отворена продавница барем еден леб да земеме -_-
Зендолино, туш, макпромет кај промајата се затворени.
Таа карши Angels е затворена.
Кај има отворена продавница??????????????????![]()
Кај има бе отворена продавница барем еден леб да земеме -_-
Оди земи си од Ребус (пекара) топол леб, се наоѓа близу до тој кружниот тек под супермаркетот Туш. На мене во недела за тоа ми служи Ребус за топол лебКај има бе отворена продавница барем еден леб да земеме -_-
Замисли живееш кај медицината, а идеш по леб во Ребус.![]()
aaaa ne na 5 min mi eЗамисли живееш кај медицината, а идеш по леб во Ребус.![]()
032/391-560Дечки, некој број од Кежовица бањата случајно да не има?![]()
Фала друже, јас овој го најдов и на интернет ама вика телефонскиот број не постои, поради тоа и пробав на форум да не знае некој.032/391-560