Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
1234iu1.jpg

Јас живеам во Штип Соња.
Благодарам за поздравот.
Izvini,pogresno sum te razbrala.Mislev deka si samo roden tuka,no toa ne menuva nisto.Navistina Tus i okolinata mnogu mi se dopagaat i mnogu prijatno se cuvstvuvam koga navecer so drugarkite sedime na sladoled i muabet vo picerijata ili sto jas znam sto e.
Vo svetot postoele uste pogolemi marketi,no gordi sme sto Tus e tokmu vo Stip,a sega i vo Kumanovo.

Izvini,pogresno sum te razbrala.Mislev deka si samo roden tuka,no toa ne menuva nisto.Navistina Tus i okolinata mnogu mi se dopagaat i mnogu prijatno se cuvstvuvam koga navecer so drugarkite sedime na sladoled i muabet vo picerijata ili sto jas znam sto e.
Vo svetot postoele uste pogolemi marketi,no gordi sme sto Tus e tokmu vo Stip,a sega i vo Kumanovo.

Туш го има само во Штип, Куманово и Прилеп.
Поздрав.:wink:

Најнаркомански град во Македонија или само муабети? Бидете реални :smir:

Реално да ти кажам, не е најнааркомански.Во источна Македонија полиција има само во Штип, во другите градови нема, има али за украс.Најстрога е штипската полиција, строго го држи градот, така да нааркомани нема да сретнеш зад згради, во паркови или било каде.Штип има и центар за лечење на наркозависници, па сега има некои и што се кријат, али мора да има не може без ич.

Најоткачен народ шо со ништо не се замара у живото си кулират:pos2:

Реално да ти кажам, не е најнааркомански.Во источна Македонија полиција има само во Штип, во другите градови нема, има али за украс.Најстрога е штипската полиција, строго го држи градот, така да нааркомани нема да сретнеш зад згради, во паркови или било каде.Штип има и центар за лечење на наркозависници, па сега има некои и што се кријат, али мора да има не може без ич.
Ебаго затоа ли вториот кат од трговскиот ви беше шприцеви до колена...неможат џанаците позади згради и у паркови па ај у трговски.

Jas kako postara,mozam da ti kazam deka sega vo vrska so drogata sme malku vo stagnacija.Glavnite dileri se vo zatvor,policijata vrsi kontrola,a i centarot za zavisnici si ja postigna celta.Poznavam mnogu koi se na metadonska terapija.Za pozdrav e pozitivnata nasoka po koja se dvizi Stip.

Е како да не, во Источна Македонија само во Штип имало строга полиција, ај добро кај нас во Струмица беззаконие владее. И овде е строга полицијата, дојди слободно можеш да се увериш. А во Штип додека Каширски не го назначеа за началник полицијата не беше толку застапена низ градот.

можда не е најнаркомански, али затоа проституција и бело робје, на големо! во штип и околината....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom