Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izvini,pogresno sum te razbrala.Mislev deka si samo roden tuka,no toa ne menuva nisto.Navistina Tus i okolinata mnogu mi se dopagaat i mnogu prijatno se cuvstvuvam koga navecer so drugarkite sedime na sladoled i muabet vo picerijata ili sto jas znam sto e.Јас живеам во Штип Соња.
Благодарам за поздравот.
Izvini,pogresno sum te razbrala.Mislev deka si samo roden tuka,no toa ne menuva nisto.Navistina Tus i okolinata mnogu mi se dopagaat i mnogu prijatno se cuvstvuvam koga navecer so drugarkite sedime na sladoled i muabet vo picerijata ili sto jas znam sto e.
Vo svetot postoele uste pogolemi marketi,no gordi sme sto Tus e tokmu vo Stip,a sega i vo Kumanovo.
Реално да ти кажам, не е најнааркомански.Во источна Македонија полиција има само во Штип, во другите градови нема, има али за украс.Најстрога е штипската полиција, строго го држи градот, така да нааркомани нема да сретнеш зад згради, во паркови или било каде.Штип има и центар за лечење на наркозависници, па сега има некои и што се кријат, али мора да има не може без ич.Најнаркомански град во Македонија или само муабети? Бидете реални :smir:
Ебаго затоа ли вториот кат од трговскиот ви беше шприцеви до колена...неможат џанаците позади згради и у паркови па ај у трговски.Реално да ти кажам, не е најнааркомански.Во источна Македонија полиција има само во Штип, во другите градови нема, има али за украс.Најстрога е штипската полиција, строго го држи градот, така да нааркомани нема да сретнеш зад згради, во паркови или било каде.Штип има и центар за лечење на наркозависници, па сега има некои и што се кријат, али мора да има не може без ич.
Jas kako postara,mozam da ti kazam deka sega vo vrska so drogata sme malku vo stagnacija.Glavnite dileri se vo zatvor,policijata vrsi kontrola,a i centarot za zavisnici si ja postigna celta.Poznavam mnogu koi se na metadonska terapija.Za pozdrav e pozitivnata nasoka po koja se dvizi Stip.Реално да ти кажам, не е најнааркомански.Во источна Македонија полиција има само во Штип, во другите градови нема, има али за украс.Најстрога е штипската полиција, строго го држи градот, така да нааркомани нема да сретнеш зад згради, во паркови или било каде.Штип има и центар за лечење на наркозависници, па сега има некои и што се кријат, али мора да има не може без ич.
Реално да ти кажам, не е најнааркомански.Во источна Македонија полиција има само во Штип, во другите градови нема, има али за украс.Најстрога е штипската полиција, строго го држи градот, така да нааркомани нема да сретнеш зад згради, во паркови или било каде.Штип има и центар за лечење на наркозависници, па сега има некои и што се кријат, али мора да има не може без ич.
кој те излажал,да ти ги врати паритеНајоткачен народ шо со ништо не се замара у живото си кулират:pos2:
Најнаркомански град во Македонија или само муабети? Бидете реални :smir:
Ебаго затоа ли вториот кат од трговскиот ви беше шприцеви до колена...неможат џанаците позади згради и у паркови па ај у трговски.