Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Ебагоmicevgoko напиша:поздрав од сан штипаго
kpbKENGUR напиша:бев вечерва во штип за прв пат, ама само на неколку саати, ми се виде како убав град(колку може да се види навечер). бев во едно кафанче/ресторанче њу вилиџ на штипска пастрмајлија, малце прошетав поред тие кафичите, викаа сквер и капитол(мислам беа вака =)) ) фул беше, музиче, весел народ... се на се петка(на средношколска мислам)!
оукеј -)Samara напиша:Некст тајм кол ми.
Стфарно, ако некој доаѓа наваму, кажете :zlo:
:pos2::pos2::pos2::pos2:Штипсбург! Браво, веке 3-4 дена сум тука, и морам да признаам не очекував вакви луге, до сега немав некое одредено мислење за градот ми изгледаше нормален град ама требало да проживееш некој ден да ги осетиш сите убавини на градот! Ако поминам уште некој ден тука ке ми стане омилен град у Македонија после Гостивар(хехе)! Алал да ви е, се осеќам многу убаво и пријатно тука, лугево ми се супер, не сме наишле на никава негативност, башка и ова Штипките(Штипјанките) многу сочни се, како се погодија на жешково сега! Мх мх, немав прибано Штипка до сега! Сум пропуштил многу! LoL!
Закон. Кој не бил треба да иде! Под точка обавезно!