L
Lu
Гостин
Ja гледав серијата кога се емитуваше на Пинк,интересна беше,со мајка ми не ја испуштавме.Ама многу наликува на Акапулко кога се емитуваше на времето со Тони,Рејчел и Макс.Ја имаше истата приказна.
Сега сакам да кажам малку за шпанската верзија на Клон.
Тотално сум изненадена негативно,разочарана и останав без зборови.Тотален промашај е ова бре луге,Кристина која ја глуми Ивет во Бразилската серија не е ниту на налик онаа во првата верзија.Многу нашминкана изгледа нападно.Онаа докторката која го брка Албиери не е ни близу до докторката Една од бразилската верзија.Се однесува како тинејџерка.А за Жаде?немам зборови...премногу брзо се заљубуваат со Лукас:nesvest:Не го очекував ова.
Туку да го прашам Декстер25 што се случи со Ексцентричната Анастасија?Едно време ја емитуваа на А1 ама ја прекинаа.
Ти барем си ја изгледала Сортилехио на Пинк, а на мене таман кога почна Сортилехио на Пинк Плус (само неколку епизоди изгледав) и ми го тргнаа од Cabletel каналот Пинк Плус и не ја догледав серијата

Инаку во врска со Клон,
Јас ја немем гледано оригиналната бразилска верзија O Clone и неможам да ги споредувам бидејќи незнам каква била O Clone, али бидејќи ја гледам El Clon можам да кажам се најубаво за серијата и мене премногу ми се допадна (ваљда причината што толку многу ми се допадна римејкот е затоа што ја немам гледано оригиналната верзија).
Али што слушам од луѓе што ја имаат гледано оригиналната верзија и сега го гледаат и римејков , велат дека е добар римејк (но сепак не е како оригиналот).
Инаку разбрав дека ќе имало големи промени во приказната и ќе се разликувала од оригиналот.