Што не ти е јасно! Се нервирав зашто очекував финале! Секоај чест за ова, ама сакав еднаш нешто да освоиме.Ме фаќа едно гадење кога те читам тебе, тоа е чудо некое.
Оди убијте се бе, дечките стасаа до полуфинале, дечките реметаа се живо и диво. Сите не прогласуваат за морални победници на првеснтвото, сите ни пружаат рака и велат дека сме изиграле неверојатно досега, а се наоѓа некој тука многу паметен да кажува како ќе не згазат и дека толку им била душата
И после лекарите не биле корумпирани?!Имам лекарско.
Секоја често, ќе и ти одговарам и тебе исто, очекував да играме финале затоа така напишав во нервоза, ме болеше проазот. Јас се радувам и сакам еднаш и ние да бидеме шампиони како што биле другите нации, поготово нашите комшии.Оди ти играј па бидете 6 ебате глуп ебате. Тие се тие шо се борат за здив после толку утакмици и пак успеват да ги намачат шпанците шо се три класи над било која репрезентација во светот (сем Америка) а ти дома седнат на фотеља најде гомна да јадиш. Не играт тие за пари туку за такви ко тебе и мене можат да се радват и тро да се надеват на успех,па можиш ти да покажиш малку почит и да се воздржиш од серење по форуми
Што да правам, судбина, никогаш нема да созреам секогаш ќе останам зелен во паметот.Човече, порано мислев дека си дете од 11 години, бидејќи коментарите што ги пишуваш во најмала мера се за таа возраст. Но кога видов дека си магаре со +30 години начукани во дембелскиот гз, ќе ти кажам само ОДИ СКРИЈ СЕ НЕГДЕ ЗА ДА НЕ СЕ БРУКАШ!
Цела Македонија е со вас ! ! !
Најдобриот наш играч на Евробаскетот во Литванија, натурализираниот Американец Лестер Бо Мекејлеб по поразот од Шпанија во полуфиналето пушти солзи разочаран од тоа што не успеавме да влеземе во финалето.
Со овој потег, Мекејлеб кој веќе го има статусот на херој уште повеќе ги освои срцата на сите Македонци, кои му порачуваат дека секој загубен меч не е пораз. Тоа што тој и другите момци успеаа да го направат за оваа мала земја ги надминува спортските терени.
Затоа, главата горе мајсторе, Македонија е благодарна за сите прекрасни моменти кои му ги подари на македонскиот народ.
Бо Мекејлеб со 25 поени и 5 асистенции повторно беше наш најдобар кошаркар на паркетот, на моменти многу посупериорен од Шпанците.
Значи и тебе иститот одговор, очекував финале и титула евроспки првак, еднаш да бидеме шампиони, еднаш други за нас да навиваат и затоа бев толку разочаран и нервозен.добро бе скептик ни еден..од кога те знам само мрчиш нешто..фани се со Соколов под рака и двајцата во вардар,а нас простата раја остави не да се радуваме и да славиме..БРАВО ЗА КОШАРКАРИТЕ