Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Не да го поебаа ... од 500 коментари - 400 се наши ! :sneaky:
Па така треба мамето негово. Море и на тие што напишале :D Има уште неколку копуци таму делат правда ама со македонци на крај не се излегува :sneaky:

Па така треба мамето негово. Море и на тие што напишале :D Има уште неколку копуци таму делат правда ама со македонци на крај не се излегува :sneaky:

500 души му се стаија, пуздер го напраија хахахаххахахахаах тоа бе македонции !! :cool:
Идеме јако ... VAMOS MACEDONIAA !!!

И јас ќе се вклучам сега :D море вака така добро е кога и разните наши психопати се обединети за Македонија (y) Да не речам одлично.

Се кладам дека Фејсбукот на По нема да постои до сабајле, eксик :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Абе ова е провокација бе, другите постови ги има пишувано на шпански, кај најде баш овој пост да го напише на англиски. Срамота за Гасол се разочарав. :confused:

Абе ова е провокација бе, другите постови ги има пишувано на шпански, кај најде баш овој пост да го напише на англиски. Срамота за Гасол се разочарав. :confused:
Хмм.....можно е да си во право. Туку јас што да речам за Лејкерс што сум. Ништо - петиција да се избрка од таму :) копук шпански

Тие што гледале до сеа на плоштад у Скопје , нека кажат дали пуштаа глас од видеобимот или е ставено муте на видеобимот? Не ми се иде ако Игорче не го даваа :D

Ja mislam deka Pau Gasol se zaebal so napishal vaka e da vidish prijatele kolku maltretirame sega
еден од многуте коментари :pos:

Имам слика на ФБ мој од Игорче, ќе му пишам сега и јас и нема да му текне уште еднаш такво нешто слично :icon_lol:

:pos: :pos: :pos:

:pos::pos::pos: Џену за пријател го имам батето на ФБ што го пиша тоа .!! :pos::pos::pos:

Хмм.....можно е да си во право. Туку јас што да речам за Лејкерс што сум. Ништо - петиција да се избрка од таму :) копук шпански
Ништо еве вака ќе се разочараат неговите фанови...
Камо да победиме утре, па нека запамти после која е Македонија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom