Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.231
- Поени од реакции
- 13.386
Па така треба мамето негово. Море и на тие што напишалеНе да го поебаа ... од 500 коментари - 400 се наши !![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па така треба мамето негово. Море и на тие што напишалеНе да го поебаа ... од 500 коментари - 400 се наши !![]()
Па така треба мамето негово. Море и на тие што напишалеИма уште неколку копуци таму делат правда ама со македонци на крај не се излегува
![]()
^ Хакни го![]()
ja majka ti da a ebam selska!!!
Имам слика на ФБ мој од Игорче, ќе му пишам сега и јас и нема да му текне уште еднаш такво нешто слично
![]()
![]()
![]()
http://www.facebook.com/paugasol#!/paugasolДајте линк од неговата фан група, да се вклучам во тролањето![]()
Хмм.....можно е да си во право. Туку јас што да речам за Лејкерс што сум. Ништо - петиција да се избрка од тамуАбе ова е провокација бе, другите постови ги има пишувано на шпански, кај најде баш овој пост да го напише на англиски. Срамота за Гасол се разочарав.![]()
Имам слика на ФБ мој од Игорче, ќе му пишам сега и јас и нема да му текне уште еднаш такво нешто слично
![]()
![]()
![]()
Ништо еве вака ќе се разочараат неговите фанови...Хмм.....можно е да си во право. Туку јас што да речам за Лејкерс што сум. Ништо - петиција да се избрка од тамукопук шпански