дај сигурнииот го кажете плс ми требат патики да си купам за тренинг да го фатам попустот
Добро бе дечко напна со постовиве веќе.Ти кажаа дека е од 15ти, а ако не е тогаш ќе си купиш патики од Мк. Големо чудо ако ги пропуштиш попустите!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај сигурнииот го кажете плс ми требат патики да си купам за тренинг да го фатам попустот
официјално почињаат од 15ти..горе доле едино некоја продавница ако реши пред време..Али секад коа сум идел после таа дата имало доста попусти..15 ти јули и 15 јануари..Траат дур не се продаде све..Сигурно ова?Од тогаш почнуваат или до тогаш траат, пошо кога бев летото ми кажаа од 1 до 10 јануари дека бил зимскиот...
па не е исто дали патиките ке ги земе за 30 евра или за 5100Добро бе дечко напна со постовиве веќе.Ти кажаа дека е од 15ти, а ако не е тогаш ќе си купиш патики од Мк. Големо чудо ако ги пропуштиш попустите!
До вчера се милеше солун оди на шопинг тој што има пари ама испадна сосем грешно.Робата е толку евтина особено кинеската што кај нас ја има во изобилие,па изгледа кој купува ликално тој врти повеќе пари...
во ова е целата иронијапа не е исто дали патиките ке ги земе за 30 евра или за 5100![]()
во ова е целата иронија
секаде низ светов сезонските попусти се баш попусти- каде марки купуваш за симболична сума - додека во МК или се блесави или сакаат народот да го направат будалетинка
прво повеќекратно ги набиваат цените- за да после напишат попуст - 20 , 30 или 50%- живи смешки
И да си најголем патриот, сепак нешто не ти дозволува да бидиш глуп во патриотизмот.
А тоа е следниов пример, предновогодишно барав кошула, одбрав интересна и тоа од попознат и голем бутик, налепница: Made in china а додека цената е, колку што има километри од овде до кина)
Не можеш да гледаш така на работите. Најк патиките ги прават во Индонезија, и? Немаат квалитет? Големите фирми бараат земји со евтина работна рака, квалитетот е ист.
Ги прават ради евтината работна рака. На патиките пиши НАЈК.
На кошулата што ја гледав пишеше јинг џинг нешто.